Als het aan Marre lag, dan zou ze zo ongeveer de hele dag DJ zijn hier in huis. Geen Ipad is veilig voor haar. En zodra ze youtube ziet, begint ze te glunderen. Dansen en zingen, het zijn een van de vele favoriete dingen die ze doet (real life picture hierboven). En waar ik hele dagen kan luisteren naar Agnes Obel, Maria Mena en Coldplay, gaat dat er bij Marre toch wel anders aan toe. Heel gek en ik weet niet van wie ze het heeft, maar hoe harder er gerapt wordt, hoe gelukkiger Marre gaat kijken. Mr Polska, Kraantje Pappie, het laat haar keihard rondjes rennen. En als dat nog niet gezellig genoeg was voor haar die dag, dan begint ze gewoon non stop aan ‘kuikentje piep’, op repeat. Gegarandeerd succes. Dit is Marre’s favoriete playlist. Note to Marre: dat je het ff weet later!

1. Frozen – Let it go

Kijk dat is natuurlijk hartstikke logisch. Zijn er ook kinderen géén fan van frozen!?

2. Kuikentje piep

Hartstikke leuk, maar op repeat echt wel eens teveel. Hield ‘ie maar eens op met piepen.

3. De dieren uit de dierentuin zijn los

De dieren uit de dierentuin, de dieren die zijn los, de dieren uit de dierentuin de dieren die zijn los. De dieren uit de die.. wordt het al too much?

4. Mr Polska – we moeten vlammen

Vlammen, wat? Heel de nacht? Ik ga er wel van dansen, maar hè, hoe komt ze daar nou aan?

5. Spinvis – wespen op de appeltaart

Ah ja en dat vind ik nou eens een lekker nummertje! ‘Wespen op de appeltaart, de koffie komt voorbij!’ Laat maar komen, inderdaad!

6. Kinderen voor kinderen – energie!

En deze is ook best logisch voor een peuter. Energie zit er zeker in en met dit nummer komt het ook goed los ook.

7. Kraantje pappie – wat nou als het lukt

Last, but not least. Kraantje pappie. Zou ze nu al zulke toekomstplannen hebben?

Gelukkig wonen we in een boerderij huis en kun je daar keihard alles draaien wat je mooi vindt, zonder dat iemand het verder doorheeft.