Familieportretjes

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Wil je graag een familieportret, maar dan op een originele manier? Of wil je gewoon heel graag een speciaal moment vastleggen? Daar help ik jou graag bij!

Ik maak (familie)portretjes in opdracht met heel veel plezier. Al mijn portretten lever ik digitaal aan en dan kun je ze daarna helemaal zelf naar eigen wens af laten drukken.


Hoe dat in zijn werk gaat? Jij vertelt mij wat je graag zou willen hebben via info@marijeskeukentafel.nl en dan vraag ik jou om foto’s van iedereen die je op het portret wilt. Je stuurt jouw andere specifieke wensen door. En dan ga ik aan de slag Zo krijgt jouw portret echt die persoonlijke touch. Ik stuur je daarna een proefdruk op en dan bespreken we of alles naar wens is. Natuurlijk kunnen er in dat stadium nog aanpassingen gedaan worden. En als iedereen dan tevreden is, dan heb je een uniek exemplaar voor aan je muur!


Een tof plaatje van je hele familie bij elkaar, je prachtige gezin of een lief portret van jou en je hond, je vriend, je nieuwe huis, je eerste communie. Het kan allemaal!

Stuur je wensen naar info@marijeskeukentafel.nl en je krijgt zo snel mogelijk bericht terug! Prijzen zijn afhankelijk van jouw specifieke wensen en altijd in overleg. Een tweepersoonsportret heb je al vanaf 30 euro.


Wil jij ook zo’n vrolijk portret van jouw gezin?

mail naar info@marijeskeukentafel.nl! En check of er plek vrij is.

Dit heb ik van jou nodig:

  • duidelijke foto’s van alle gezichten (mag apart)
  • voorkeur voor haarstijlen (los, vast, staartje)
  • voorkeur voor kledingstukken en foto’s van die kledingstukken
  • voorkeur voor achtergrondkleuren
  • andere wensen (zoals een speciale ketting, favoriete plant, of lievelings huisdier)

Close