Over mij

Over Marijeskeukentafel

Mijn missie

Met Marijeskeukentafel wil ik een platform opzetten voor creatieve vrouwen met (jonge) kinderen die kiezen voor geluk. Ik wil dat dit dé plek wordt voor alle inspiratie die je nodig hebt. Een online plek waar je terug kunt komen voor geluksverhalen, positieve vibes en je ook zelf even iets kwijt kunt over jouw eigen mooie dromen. Lekker ongedwongen in een ‘keukentafel’ sfeer. I’ll be there samen met al die andere vrouwen, omdat het soms fijn is om de dingen samen te doen en om iemand te vinden die ook zijn eigen weg volgt.

Mijn passie

Creativiteit! Hoe word je weer creatief en hoe kan jij jezelf ook heel veel nieuwe dingen aanleren? Daar wil ik je graag bij helpen. Ik ben altijd bezig met een nieuw project en vind het heel erg leuk om dingen te leren op creatief gebied. Zo start ik in januari met een cursus portretten van personen tekenen, om mezelf nóg meer uit te dagen op teken gebied. En uiteindelijk misschien wel portretjes te maken voor jou.

Over mij

Ik hou echt van knutselen, aquarelleren en koken. De hele dag kan ik wel bezig zijn met eten. Vooral de vraag ‘wat kan ik straks voor lekkers maken?’ houdt me bezig. Ik heb zelfs een eigen moestuin, waar ik mijn eigen ingrediënten uithaal. En als ik niet kook, dan ben ik lekker creatief, of bezig met de kinderen. Want naast dit alles ben ik vooral non-stop mom. Ik hou ervan om bij mijn kinderen te zijn en werk daarom bewust niet buiten de deur. Ik ben er along the way en ik doe heel veel met ze samen. En dat was mijn grote droom.

De boerderij is echt mijn thuis en ik zou echt nergens anders kunnen leven dan op het platteland. En het liefste ben ik in het bos, vooral wanneer het herfst is. Daar loop ik vaak achter mijn beagle aan, samen met de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close