Over mij

Ik ben Marije, 33 jaar, ik woon op een bioboerderij en ik heb twee dochters. Ik hou heel erg veel van tekenen en waterverven en dat doe ik dus ook al zo ongeveer mijn hele leven. Ik heb het niet van een vreemde, want mijn moeder was ook altijd ontzettend creatief. Ik heb heel wat uren met mijn moeder samen aan de keukentafel gezeten met kwasten en verf en al die dingen. Toen ik naar de middelbare school ging en daarna ging studeren zakte het creatieve gedeelte in mijn leven behoorlijk naar de achtergrond. Ik maakte er bijna geen tijd meer voor vrij. Pas jaren daarna besefte ik hoe erg ik het miste en hoe erg creatief bezig zijn bij mij hoort. In 2019 begon ik weer volop met tekenen en waterverven. En ik was niet meer te stoppen. Ik begon met het delen van al die creativiteit aan mijn eigen virtuele keukentafel. En toen begon ik als hobby ook portretjes voor anderen de maken.

Mijn passie voor tekenen kwam helemaal terug en ik weet nu zeker dat dit is wat ik wil doen met mijn leven. Tekenen, illustreren en jou meenemen op deze creatieve reis. Dan kan je zelf ook lekker aan de slag.

Inmiddels heb ik mijn eigen tekentafel in huis met volop materialen om mee te werken en experimenteren, ik heb cursussen gevolgd en een iPad met procreate waarop ik ook digitaal kan werken. En elke dag heb ik nog net zoveel plezier en ik hoop jij op mijn blog ook.

Illustraties

Ik vind het heel erg leuk om jouw mooie verhaal om te zetten in beeld. En daarom teken ik ook in opdracht. Het liefste maak ik vrolijke, kleurrijke en liefdevolle illustraties voor jou.

Ik druk mijn tekeningen ook graag af op stickers en kaarten. Niets leuker dan je huis kleurrijker maken met persoonlijke illustraties. In mijn illustraties is bijna altijd groen terug te vinden. Ik hou heel erg van de natuur en van genieten van de kleine dingen. De kleine geluksmomentjes vangen, dat vind ik leuk op beeld.

1 comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close