Over mij

Over mij

Marijeskeukentafel is de plek voor vrouwen om te shinen met hun creativiteit. Om elk (feestelijk) moment speciaal te maken. Met de overtuiging dat jij jouw leven maakt en dat creativiteit je gaat helpen bij het uit laten komen van je dromen. Door te kiezen voor meer geluk en je talenten volop te benutten. Maak werk van je talent!

Ik woon op een boerderij en ben dus een beetje je country life kinda girl. Mijn blog ben in begonnen, omdat ik de creativiteit om me heen miste. Niet alleen bij mezelf.

Ik herinner me nog hoe ik vroeger uren bezig kon zijn met kwasten, verf en knutselspullen en hoe ik dagen buiten was om hutten te bouwen en naar speciale vondsten te zoeken in het bos.

Hoe ouder ik werd, hoe meer tijd er verloren ging aan werk, verplichtingen en dingen die volwassen mensen doen (oeps, ook Netflix). Ik zag mijn kinderen wèl veel creatief doen. En ik wilde zo graag weer wat meer creativiteit terugbrengen.

En zo ontstond mijn liefde voor wol, de hoeveelheid taart die ik maakte in mijn keuken, en alle andere dingen die ik nu doe om al mijn momenten weer wat mooier en specialer aan te kleden. It’s kind of magical, dat creëren.

En met zoveel bedrijven die om mij heen tevoorschijn komen, ben ik ervan overtuigd geraakt dat we nóg creatiever mogen zijn en nog meer onze talenten (van vroeger) mogen gebruiken en daar de tijd voor nemen. Jij kan jouw eigen werk maken van je talent. En ik help je graag met het vinden van jouw talent, door te shinen met je creativiteit. Je bent het zo erg waard om meer energie te steken in dat wat jou gelukkig maakt.

Go dream big and do it!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close