Over mij

Over Marijeskeukentafel

Mijn Missie

Creativiteit en een groen homemade leven! Ik wil jou graag laten zien hoe je weer kan ‘connecten’ met jezelf en de natuur. En hoe je (in deze toch wel heel vreemde tijd) weer meer positieve energie krijgt van kleine dingen om je heen. Van je eigen bloementuin project tot aan het maken van je eigen illustraties.

Ik hou heel erg veel van creatieve dingen, Dahlia’s en koken met mijn eigen moestuin groentes. Graag laat ik je daar alles over lezen en ik geef ik tips om je eigen gezinsleven creatief en homemade in te vullen.

Over mij

Ik hou echt van mijn dahliatuintje, (digitaal) tekenen en koken. De hele dag kan ik wel bezig zijn met eten. Vooral de vraag ‘wat kan ik straks voor lekkers maken?’ houdt me bezig. We hebben niet voor niets onze eigen moestuin, waar ik mijn ingrediënten uithaal. En als ik niet kook, dan ben ik lekker creatief, of bezig met de kinderen. Want naast dit alles ben ik vooral moeder op onze boerderij. Ik hou ervan om bij mijn kinderen te zijn en werk daarom bewust niet buiten de deur. Ik ben er along the way en ik doe heel veel met ze samen. En dat voelt echt als mijn ultieme droom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *