Over mij

Hoi! Welkom op marijeskeukentafel. Mijn lifestyle blog die alles omvat waar ik van hou. Koken, plantjes zaaien, journalen, haken, fotograferen, mijn lieve gezin en het boerderijleven op onze bioboerderij.

Sweet, homey, creative

Ik ben Marije, nieuwerwetse huismama. Afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs, maar het onderwijs bewust verlaten voor het moederschap. Ik ben zo’n stay-at-home-mom, maar dan in deze tijd. Niet de huisvrouw van vroeger, die zoals ze zeggen de hele dag aan de poets was (ik weet niet of het echt zo was). Ik ben naast mama, ook iemand met veel dromen. Een aantal jaren terug ging ik dus volledig voor die dromen en mijn gezin. Ik stopte met werken.

En nu ben ik hier, op onze boerderij. Ik haal kinderen van school, maak eten klaar, ruim het huis op (ja, toch ook wel), ik zaai komkommerplantjes in de tuin, ik schrijf teksten. Als het nodig is dan plant ik 80 walnotenbomen in het weekend voor mijn koeienboer. En zo is er op de boerderij altijd iets te doen.

Ik ben iemand die 101 creatieve ideeën heeft, ik doe heel graag nieuwe dingen (ik ben een echte creatieve generalist) en ik leer heel veel van al die creatieve experimenten en dat kan ik dan weer delen met jou.

Het allerliefste doe ik dingen met mijn meisjes, samen met hen de wereld ontdekken. Samen lekker uitwaaien in de wind en met mijn man en dochters alle mooie dingen ontdekken om het leven zoveel mogelijk te leven. Eigen dromen achterna gaan, creatief zijn en vooral luisteren naar ons hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close