Over mij

Marijeskeukentafel is mijn creatieve lifestyle blog. Ik schrijf er zin en onzin op (aan mijn keukentafel) over veel uiteenlopende onderwerpen. Ik kan maar moeilijk bij één ding blijven en heb dan ook plezier in heel veel verschillende hobby’s. De onderwerpen die je tegenkomt op marijeskeukentafel zijn koken, bakken, tuinieren, tekenen, moederschap, slow living, journalen, en groen leven.

Ik woon op een bioboerderij met mijn twee dochters en een koeienboer. Vanaf dit jaar mag ik mezelf ook ‘boerin’ noemen en draai ik dus hier en daar mee op de boerderij.
Verder hou ik ontzettend veel van mijn blog en daar schrijf ik dus ook met veel plezier verhalen voor. Ik begon marijeskeukentafel in maart 2018 en ik hoop echt heel erg dat ik andere mensen blij kan maken met mijn blog en dat sommige van mijn verhalen kunnen inspireren en we daarmee samen wat meer creatief kunnen zijn.
Naast bloggen ben ik veel aan het tekenen en maak ik ook portretjes voor mensen. Ook daar haal ik heel veel plezier uit. Mijn iPad en ik zijn op tekengebied bijna onafscheidelijk.
En in mijn vrije tijd hou ik een journal bij, eet ik graag pizza, spendeer ik heel veel tijd met mijn grappige, lieve dochters, pluk ik bloemen uit mijn bloemenpluktuin en speel ik games op de nintendo switch (als dat van mijn dochter mag ;)).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *