Over mij

Over Marijeskeukentafel

Mijn Missie

Creativiteit en een groen homemade leven! Ik wil jou graag laten zien hoe je weer kan ‘connecten’ met de natuur. En hoe je (in deze toch wel heel vreemde tijd) weer meer positieve energie krijgt van kleine dingen om je heen. Van je eigen mini moestuin, tot aan wat grotere bloementuin projecten. Ik vind het leuk om jou een kijkje te geven in wat ik hier doe op de boerderij.

En ik hou heel erg van schilderen en illustreren. Ik maak digitale familieportretjes en deel graag blogs vol met teken inspiratie.

Over mij

Ik hou echt van mijn tuintje, aquarelleren en koken. De hele dag kan ik wel bezig zijn met eten. Vooral de vraag ‘wat kan ik straks voor lekkers maken?’ houdt me bezig. Ik heb niet voor niets mijn eigen moestuin, waar ik mijn eigen ingrediënten uithaal. En als ik niet kook, dan ben ik lekker creatief, of bezig met de kinderen. Want naast dit alles ben ik vooral moeder op onze boerderij. Ik hou ervan om bij mijn kinderen te zijn en werk daarom bewust niet buiten de deur. Ik ben er along the way en ik doe heel veel met ze samen. En voelt echt als mijn ultieme droom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *