Over mij

Welkom op Marijeskeukentafel, waar je meer leest over mijn homemade journey! Ik had nooit gedacht dat mijn leven er nu zo uit zou zien (je weet wel, met koeien en kippen op een boerderij enzo). Ik bedoel, het was nogal een verandering. Ik ging van juf voor de klas naar moeder thuis bij haar kinderen op een boerderij. Een verrassende plottwist en eentje waar ik heel erg blij mee ben.

Ik had altijd al het gevoel dat ik niet helemaal deed wat ik eigenlijk wilde doen. Maar wat dat ding precies was wist ik niet. Het bleef knagen dat hoe-ben-ik-hier-beland-gevoel van studeren en dan werken, blijven werken, nog meer werken. Het voelde een beetje alsof mijn pad werd uitgestippeld door zo’n stemmetje ‘dit is hoe het hoort’.

Ik voelde me schuldig om te stoppen met werken, maar ik wist wel dat ik veel meer uit het leven wilde halen dan alleen dat. Ik wilde meer van de wereld beleven, meer connected zijn met de echte natuur en het leven zelf en niet met mijn klaslokaal.

Toen ik eindelijk het lef had zei ik ‘doei’ tegen mijn baan. Ik koos voor een simpeler leven, dat veel rijker aanvoelt. Ik ging volledig voor mijn dochter, werd zwanger van nog een heel mooi meisje en fast forward hier ben ik met mijn gezin. Ik leer mezelf steeds nieuwe dingen hier op de boerderij, ik kan veel meer dan ik dacht en ik vond hier mijn liefde voor fotografie. Alles wat ik zo mooi vind aan de wereld dat leg ik nu vast op beeld en dat doe ik ook heel graag voor jou.

Als er iets is waarvan ik zeker ben in het leven, dan is het dat je altijd je passie moet volgen en moet luisteren naar je eigen hart (ook als dat wat harder vechten voor je geld is). Daarvoor uitkomen was wel een drempel. Maar ik doe het nu.

Ik woon nu op mijn droomplek, onze boerderij en ik ben daar begonnen het uittesten van honderden recepten, zelf yoghurt maken, brood leren bakken en meer van dat soort mooie dingen.  En ik fotografeer er al die mooie dingen, iets waar ik heel veel creativiteit in stop en geluk uithaal.

Mijn blog ben ik begonnen om die mooie dingen in de wereld te delen, anderen blij te maken met zelfgemaakte dingen en je vooral te laten zien wat jij allemaal zelf kan. Als je heel graag wilt leren hoe je kan koken en bakken from scratch(omdat je gewoon graag wilt weten hoe het zit), als je wilt gaan voor jouw eigen dromen maar je de drempel nog niet over bent, dan ben je hier op de goede plek.

Ik vind het heel erg leuk om via mijn blog te kletsen over homemade taarten (dat zijn de lekkerste!) en alle mooie dingen die er in het leven te doen zijn. Op mijn blog staan honderden artikels voor jou geschreven, waar je genoeg inspiratie uit op kunt doen. En dan kun je weer gaan doen waar jouw hart van vol schiet.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close