Over mij

Over mij

Nu je bent aangeschoven aan mijn keukentafel, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar de vrouw achter deze website. En dat ben ik! Marije, moeder van twee lieve meisjes en getrouwd met de liefste koeienboer. Samen wonen we nu twee jaar op een bio boerderij.

Ik ben afgestudeerd als HBO leerkracht basisonderwijs, maar ik wilde daarna nog zoveel meer dan alleen lesgeven. Twee jaar terug besloot ik te stoppen met mijn werk en mij meer te richten op alle toffe andere dingen. Ik ontwikkelde mijn fotografie skills verder, en besloot voor mijn grote droom te gaan.

Vanaf dit jaar geef ik boerderij fotoshoots op onze boerderij, waar je dus op de foto kunt in het lange gras,  midden in het weiland. En dat is leuk! Ik wil je dolgraag blij maken met mooie foto’s. En ik verzamel dus graag momenten. Daar wordt de wereld volgens mij heel mooi van! En ik leg al die mooie, speciale momenten heel graag vast.

Mijn foto’s zijn naturel, kleurrijk en echt countrylife! Ik fotografeer altijd buiten en bijna altijd in de natuur. Ik vind het heel erg leuk om te zoeken naar dat ene moment waarop jij jouw ontspannen zelf bent en natuurlijk mag er dan heel veel gelachen worden.

Ik hou van homemade rabarber, veel lachen en creatieve dingen. Ik ben soms een boekenwurm, maar ook graag buiten. En ik wil graag geloven dat je al je dromen waar kunt maken, als je er hard voor werkt. En daar leef ik dan ook altijd naar!

 

 

Ontspan, geniet en maak het leven mooi!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close