DSCF0692 kopie
Vandaag heb ik even zin om weg te dromen bij alle dingen die ik in de toekomst nog zou kunnen doen. Zonder werk gaat er namelijk weer een hele nieuwe wereld open, waarin alles mogelijk is. En niets is zo leuk als even wegdromen bij alles wat je ooit zou kunnen en vooral willen doen. Er zijn even geen limieten, nee, dit is wat ik zou doen als ik alles wat ik wilde doen mocht doen.

– Een boek uitgeven of mijn blog heel groot maken. Dat is echt een hele grote droom van mij en ik vind het dan ook super leuk dat ik nu eindelijk veel meer tijd heb voor mijn blog! Hoe cool zou het zijn als ik mijn eigen boek ooit in de winkel tegenkwam? En met mijn blog zou ik ook wel heel graag veel mensen willen bereiken. Het gaat mij helemaal niet om geld verdienen of spullen krijgen, nee dat sla ik zelfs liever over op dit moment. Ik wil gewoon heel graag mensen blij maken met mijn verhalen, dingen delen met andere moeders. Dat maakt bloggen voor mij echt zoveel waard! En dat lijkt mij ook zo tof aan het schrijven van een boek.

– Op vakantie gaan naar Nieuw Zeeland met mijn man en dochter. Mijn man is daar ooit geweest en als ik de foto’s zie van die periode dan wil ik ook zo graag. Wat een supergrote bomen hebben ze daar en de natuur is zo ontzettend mooi! Ik denk hier echt heel vaak aan.

– Kamperen in de wildernis met een tent, een vuurtje en verder gewoon echt helemaal niets. Heel basic. Het boeit mij altijd heel erg hoe mensen kunnen survivalen met bijna niets. Ik vind het eigenlijk wel gaaf. Alleen hoop ik dat het bij mij dan wel iets beter afloopt dan bij ‘into the wild’, een supermooie film die mij ook echt inspireert.

– Een kookworkshop geven over koken met biologische groenten uit eigen moestuin of uit mijn voedselbos (die laatste twee wil ik dus ook heel graag hebben). Ik zou het heel gaaf vinden om mensen te leren hoe ze heel makkelijk een lekker recept kunnen maken met eigen groenten. Natuurlijk zou ik dan ook koken met bijzondere producten. Dat is toch super leuk!? Ik hou echt van koken, als ik ooit nog eens mijn werk kon maken van koken (maar dan wel lekker thuis) dan zou ik het misschien nog echt doen ook. Ik zou helemaal los gaan en de lekkerste dingen op tafel toveren, met liefde gemaakt. Dat zeker.

– Een cursus fotografie doen met een super goede camera bij de hand, zodat ik alles wat ik mooi vind ook echt mooi vast kan leggen. Maar ik zou ook graag een opleiding filosofie willen doen (zonder de toetsen natuurlijk) en een opleiding journalistiek, ook heel leuk. Ik wil alleen geen scripties meer schrijven en niet meer leren uit ontiegelijk lange boeken.

– Een Iphone kopen, nog meer Nikes en hele gave sportkleding. T-shirts met gave prints aanschaffen, flamingo’s, zebra’s, etc. En heel veel jurkjes voor Marre.

– Pizza eten in iedere (goede) pizzeria op deze aardbol. Al zou dat niet zo heel goed zijn voor mijn figuur. Dan graag pizza eten in iedere pizzeria op deze aardbol, zonder aan te komen. Ik ben gek op pizza en ik zou het oprecht heel leuk vinden om alle verschillende smaken te proeven. Er zijn er vast genoeg die ik niet ken!

Wat zou jij doen als je alles wat je wilde doen mocht doen?