De geboorteslinger van Saar

geboorteslinger

Toen Marre geboren werd kregen we van mijn schoonmoeder een geboortetak met houten hartjes eraan en Marre’s naam erop. Ik weet nog dat ik hier heel erg blij mee was. Toen Sari op het punt stond geboren te worden, dacht ik dat we nooit meer zo’n leuke geboorteslinger zouden vinden. En toen kwam mijn schoonmoeder met deze slinger aan. Heel erg blij waren we ermee en hij hangt nog steeds te shinen in onze woonkamer. Het leek mij dan ook tof om hem even snel met jullie te delen. Een korte update dus!

De vlaggetjes zijn gemaakt van stof, in de kleuren van de babykamer. Dat betekent dus dat deze slinger straks ook heel mooi hangt in de slaapkamer van Saar. Ik ben er echt heel blij mee. Ook de driehoekjes staan er niet voor niets op, die zijn ook te vinden in de babykamer op de muur. (dezelfde stijl als mijn logo!), dus het past perfect bij elkaar. Heel erg leuk.

En het allertofste? Als je een beetje creatief bent, dan kun je deze slinger helemaal zelf maken! Helaas ben ik zelf niet zo creatief, maar gelukkig hebben mijn dochters een hele toffe oma. Mocht je nu heel graag willen weten hoe Marre’s geboortetak eruit zag, dan kun je even hier kijken.

Heb jij wel eens zelf een geboorteslinger gemaakt?

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *