Ik denk dat ik een nieuw blogschema heb bedacht

Het is je misschien al een beetje opgevallen dat er tegenwoordig enige regelmaat in mijn blogposts zit. Er verschijnen deze laatste weken steeds blogs rond dezelfde tijden. Maar hè, af en toe zie ik ineens een dag helemaal niets? En hoe kan het dat er in het weekend nooit iets komt? Nou, dat kan ik je uitleggen!

Ik ben een beetje aan het uitproberen voor jou, maar vooral voor mezelf wat de beste frequentie van posten is. En ik heb gemerkt dat ik beter niet iedere dag iets online kan zetten. Dan kom ik namelijk helemaal niet meer toe aan haken! En dat wil ik nu juist ook doen in mijn kleine uurtjes die ik in de avond overhoud voor dit soort dingen! Ik haak dus en ik blog (daarover) en over dat alles denk ik dus weer heel hard na (want ik ben een denker, zie post van gisteren). En ik geloof dat ik me goed voel bij vier blogposts in de week! En ik zal je nu mijn schema verklappen.

Blogs verschijnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag!

In het weekend post ik niets.

Woensdagen laat ik open, omdat ik in de toekomst ook weer filmpjes wil gaan maken! Mooi vooruitzicht lijkt mij dat.

De dingen waarover ik blog variëren natuurlijk gewoon lekker, maar ik probeer toch wel iedere week iets creatiefs toe te voegen.

En dat is dus wat ik nu doe. Mocht er ineens iets niet verschijnen, dan komt dat vast omdat er weer eens ergens griep binnen is gekomen, of zoiets. Maar dat is niet mijn plan (weg met die griep!), dus je kunt lekker veel verwachten en ik heb nog steeds heel veel zin om verder te schrijven! 2018 moet echt mijn jaar worden, waarin ik aan mezelf beloof dat ik de tijd neem voor mijn eigen dromen! En het is pas januari, maar het voelt nu al zo goed. Let’s go!

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *