In dit jaar…

.. Is het eindelijk bijna zover en wordt baby 2 geboren. Het laatste trimester is in gang gegaan, mijn buik ik enorm gegroeid en we zijn in dat stadium terecht gekomen, waarin we bijna niet kunnen wachten tot het zover is. Als alles gaat zoals we hopen, dan komt baby 2 in maart!

.. Is het jaar waarin ik meer tijd neem om de dingen te doen die IK wil doen, dat is wat ik mezelf echt moet beloven.

.. ben ik voor het eerst echt een heel jaar op de boerderij! We hoeven niet meer naar huis, want dit is ons thuis.

.. bak ik hopelijk veel lekkere taarten, mooie broodjes en sta ik vaak in de keuken om allerlei recepten die ik nog wil uit proberen te gaan maken en hopelijk zijn dat veel nieuwe! Het is wel duidelijk geworden voor mijzelf dat ik echt heel blij wordt van koken en dat ik het best een hobby mag noemen, zoveel doe ik eraan. Never not cooking!

.. hoop ik te ontdekken dat het helemaal zo moeilijk niet is om lekker achter de computer te kunnen kruipen en te schrijven. Ik ben een beetje uit balans als ik het niet doe en soms vergeet ik dus om voor mijzelf te kiezen, klaar daarmee! Ik moet echt eens leren om mijn hart te volgen en niet te hard te piekeren of het goed of fout is. Daar werk ik nog steeds aan, ik kom er wel!

.. trek ik zo ongeveer 365 dagen per jaar mijn laarzen aan, hoor ik iedere ochtend de haan echt kraaien, ga ik heel veel kalfjes geboren zien worden en hoop ik snel te vergeten hoe vaak ik de stofzuiger, poetsdoek en allesreiniger heb gebruikt, want dat is tot nu toe al heel vaak in dit toch wel echt iets grotere huis dan voorheen.

2016 voelt dit jaar echt als een nieuw begin, met (straks) nog een gezinslid erbij en op een nieuwe plek. Het voelt alsof het nu echt ons jaar gaat worden en ik hoop natuurlijk dat we (ik en mijn koeienboer natuurlijk) heel veel dromen waar mogen maken dit jaar. Een daarvan komt in maart hopelijk uit en dat is ons tweede kindje. Ik heb er zin in!

Wat maakt 2016 echt jouw jaar?

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *