Gisteren viel er een heel mooi cadeautje op de deurmat, in een mini doosje. Ik ontving van Kaya sieraden een hele toffe ketting die ik voor mezelf heb uitgezocht. Al heel lang was ik op zoek naar een subtiel kettinkje met iets persoonlijks, wat ik kan dragen als een soort geluksketting. Kaya sieraden zag ik al vaker voorbij komen en ik heb zelfs al heel vaak op hun website zitten scrollen. Echt alles is daar mooi. En nu heb ik eindelijk mijn eigen gepersonaliseerde sieraad. Ik ben er zo blij mee, dat ik je er graag meer over vertel. Iedereen kan wel een geluksketting gebruiken deze dagen.

De collectie van Kaya sieraden

Kaya sieraden zag ik al vaker voorbij komen op internet. En ik snap nu precies waarom. Het is een hele fijne shop met sieraden die je voor veel gelegenheden kan laten personaliseren. De sieraden kunnen heel persoonlijk gemaakt worden en daarin vind ik Kaya echt een uniek concept hebben. Ik heb nog nergens anders zoveel mogelijkheden gezien.

Kaya sieraden heeft echt een onwijs mooie collectie. Van gegraveerde kettingen, armbanden tot hangers van geboortebloemen (die echt heel mooi zijn) en heel veel sierraden die je cadeau kunt doen aan een dierbare. Je kunt veel verschillende lettertypes kiezen voor het laten graveren en ook verschillende hangers bij elkaar samenstellen. Dat maakt het zo leuk. De keuze is onwijs groot en eigenlijk is alles prachtig, geen grapje.

Het verhaal achter dit toffe merk

Het verhaal achter Kaya sieraden vind ik ook heel inspirerend. Dat zijn de verhalen waar ik van hou! Het begon met een moeder en dochter die op zoeken waren naar een gepersonaliseerd sieraad en niets konden vinden. Moeder Tanja, besloot er zelf eentje te ontwerpen. Kort daarna begon ze te verkopen en maakte ze sieraden aan haar eigen keukentafel. Ze maakte haar eerste sieraad dus voor haar eigen dochter en de rest is geschiedenis. Dat zijn precies de verhalen die ik super inspirerend vind en heel graag verder wil vertellen.

Inmiddels is Kaya sieraden een bedrijf dat is uitgegroeid tot een team van meerdere medewerkers. Van de keukentafel naar kantoor inclusief graveermachines. En dan steunen ze ook nog eens voor elk sieraad aan stichting Eduki, zodat een kind in Gambia naar school kan. Wat ik heel erg mooi vind, is dat er echt voor elke belangrijke herinnering een sieraad te vinden is. En daardoor wordt het heel waardevol en fijn om deze sieraden te dragen.

Het sieraad dat ik mezelf cadeau deed

Het was moeilijk om een sieraad te kiezen. En ik denk zelfs dat het niet bij één sieraad blijft, want ik vind de combinatie van meerdere subtiele kettingen bij elkaar heel tof. En ik wil nog heel graag een ketting laten graveren met de namen van mijn kinderen.

Voor nu koos ik iets uit dat gewoon helemaal leuk is voor mezelf. Een hanger met het teken van mijn eigen sterrenbeeld, een steenbok en mijn geboortesteen van de maand december. Ik vind de ketting echt prachtig. Ik hou van dit soort zilveren kettingen. Ik weet in ieder geval dat ik mijn Kaya sieraad vanaf nu elke dag ga dragen!

En het enige probleem van Kaya sieraden is dat alles mooi is. Kiezen is dus echt een beetje onmogelijk. Ik vind de hangers met geboortebloemen ook prachtig. En ik zag dat je nu ook namen kan laten graveren in je eigen handschrift of dat van een dierbare en dat lijkt me echt heel bijzonder om te mogen dragen.

Ik heb dit product gekregen, maar ik ben ook oprecht heel enthousiast!