Plogposts waar ik tijdens het schrijven de meeste lol aan had

Mijn blog bestaat al flink wat jaren, of eigenlijk moet ik zeggen mijn artikelen bestaan al flink wat jaren. Over die blognamen durf ik het bijna niet meer te hebben. Deze is net nieuw, klopt. Maar ik heb al vijf jaar lang heel wat artikelen geschreven. Sommige artikelen iets leuker dan anderen en ik wil vandaag graag even terugblikken op de dingen die het allerleukste waren om te schrijven. Ik ben in een nostalgische bui geloof ik, en soms wil ik ook gewoon even niet vergeten wat ik allemaal al gedaan heb. Vooral op die momenten dat ik de weg vooruit zo lang vind, ha. Maar hier komen ze dan, mijn artikelen, die vooral heel leuk waren om te schrijven!

Anti Monster Spray

Dit was by far het grappigste artikel om te maken! Hij deed het ook best goed toendertijd. Hilarisch om de gebruiksaanwijzing bij de spray te verzinnen. En het hele idee was gewoon best grappig. Ik ben het zelf in ieder geval nooit vergeten. Het is een van mijn eerdere posts, van mijn mamablog werockthatparents. De blog waar ik ook het verste mee gekomen ben, ooit. En dat is ook een mooie herinnering. De foto’s zijn helemaal niet goed, maar hey het was jaren terug.

De top 10 meest gestelde vragen aan ouders

 

Bij het schrijven van dit artikel heb ik ook heel erg gelachen. Het is er weer eentje van werockthatparents. Man, waarom ben ik ooit gestopt hè!? Daar probeer ik niet aan te denken (maar toch doe ik het steeds). Ik stelde de vraag op twitter ‘welke dingen vragen mensen het meest aan je nu je ouder bent? En ik kreeg daar zoveel leuke, hilarische en bizarre antwoorden op! Het verwerken van die antwoorden vond ik zo leuk om te doen. En echt, mensen gebruiken veel clichés. Ze worden allemaal gevraagd!

Gooi je dromen het universum in en maak ze waar

Ik was ook zo gelukkig toen ik dit artikel eindelijk schreef. Omdat ik hierin eindelijk toe durfde te geven wat mijn dromen zijn (vooral aan mezelf). Ik ben er trots op dat ik daar nu steeds meer voor kies en dat ik me niet meer zo vaak laat leiden door angst of andere dingen om iets niet te doen. En ik hoop natuurlijk nog steeds heel erg dat dit echt mijn jaar word! Tot nu toe is ‘ie in ieder geval goed, want er wordt hard gewerkt aan dromen.

9x waarom je echt een boer zoekt vrouw boer moet schrijven

Wat ook erg leuk was om te schrijven, was dit artikel! Met een knipoog natuurlijk, maar het was leuk schrijven. En nu er een nieuw seizoen boer zoekt vrouw begint, zou je misschien deze puntjes nog eens goed door moeten lezen… Je weet nooit wat daar van komt.

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *