Voorjaarsschoonmaak, nieuwe lay-out en een e-book

Nu ik toch zo lekker bezig ben geweest met het aanpassen van mijn blognaam, kan ik net zo goed doorgaan met de voorjaarsschoonmaak. Ik krijg in de lente altijd heel veel zin in een fresh start. Een nieuw fris begin. Dat betekent vaak in mijn huis dat ik weer een muur verf in een toffe kleur, iets nieuws neerzet of het hele interieur andersom zet. En op mijn blog ruim ik dan ook graag op. Alles lekker fris en nieuw en clean!

Nieuwe lay out

Ik had een lay-out die ik eigenlijk wel heel mooi vond, maar er was zoveel mis aan dat ik even door de bomen het bos niet meer zag. En mooi gaat natuurlijk niet voor slecht functionerend! Een balk die niet wegging op mobiele aparaten en een code die ik onmogelijk terug kon vinden (en ik doe daar toch wel vaker wat mee). Woorden in de menubalk die door elkaar heen stonden. En ik hoorde steeds vaker dat het moeilijk was om reacties achter te laten via mobiele apparaten. Allemaal dingen die niet oke waren aan het design. Helemaa niet fijn dus.

Met de voorjaarskriebels in mijn achterhoofd, zocht ik dus een mooi nieuw fresh design uit. Als het goed is dan Zijn alle bovenstaande problemen allemaal opgelost en kan er weer lekker gereageerd worden. Hier en daar kunnen nog foutjes staan natuurlijk, dus mocht er iets niet werken dan hoor ik dat heel graag van je! Dat is ook even de reden dat ik er een post over schrijf. Ik wil alles nu wel werkend hebben 😉

Een e-book schrijven

En dan kom ik bij het volgende toffe punt. Sinds ik bij de writers community zit, heb ik heel veel inpsiratie gekregen voor meer schrijfwerk. En ik heb ook echt ontdekt dat schrijven 100% mijn ding is. En zo ben ik dus begonnen aan het schrijven van een e-book, en die wil ik later (over een paar maanden) graag lanceren op mijn blog. En daar hoef je als lezer helemaal niets voor te betalen! Een leuke verrassing, van mij aan jou dus. Ik vertel er later nog veel meer over, maar voor nu is het dus een soort van secret project voor in de toekomst! En het is ontzettend leuk om te doen. 😉

Ik hou je op de hoogte en een hele fijne productieve maandag!

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *