Wat ik als eerste ga doen, zodra ik de sleutels van het nieuwe huis heb

image
Op dit moment zijn wij een lang weekend op de boerderij en zoals je wel zult snappen dromen we nu extra veel over alle dingen die we kunnen doen, zodra we op dit plekje wonen. Het voelt fijn, ik zie mijn koeienboer de hele dag over het erf heen en weer lopen en Marre roept enthousiast ‘papa, papa’ als ze hem ook ziet. Zodra we de sleutel hebben, vertrek ik hier naartoe, je hebt mijn erewoord. Dit is wat ik meteen ga doen.

-Een rondje rennen door de huiskamer en waarschijnlijk heel enthousiast ‘jaaaaaaaa eindelijk’ roepen

-De rode muur verven en het rood zo snel mogelijk laten verdwijnen. Ik wil groen!

-Mijn bed neerzetten in de slaapkamer, zodat ik gelijk kan blijven slapen

-De keuken induiken en iets lekkers maken, misschien bak ik wel een taart

-Vroeg opstaan, beneden douchen (zodat Marre boven niet wakker wordt) en genieten van het feit dat ik Marre niet meer wakker maak door naast haar slaapkamer te douchen

-Een hele lange wandeling maken hier in de buurt (dat deed ik dit weekend ook en dat was leuk!)

-Een rondje hardlopen zonder ook maar iemand tegen te komen onderweg

-Heel vaak lachen en blij zijn omdat ik mijn man nu heel vaak zie en hij Marre ook!

-De geitjes voeren samen met Marre

-Oh en traphekjes plaatsen, want dat is wel zo handig.

Het duurt nog ongeveer twee maanden, dus het komt nu echt dichtbij!

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *