Wat zit er in de schoen van mijn dreumes?

Vorig jaar stond ik al de stuiteren om aan het hele Sinterklaas avontuur mee te doen, maar mijn baby was nog iets te jong. En nu is het eindelijk zo ver, Sinterklaas er staan hier schoenen klaar! Het feestje is in volle gang. Ik lees voor het slapen gaan een pieten prentenboek voor, zet iedere avond het Sinterklaasjournaal aan en we zijn naar de Sinterklaasintocht geweest. Natuurlijk overdrijf ik de boel voor zo’n klein meisje, maar dat vergeet ik even. Onze dochter snapt zowaar dat er iets bijzonders is aan die man met die lange baard.’Stksss’ zegt ze enthousiast als Sinterklaas in beeld komt. En ze roept ‘ohhh’ en ‘mooi’ zodra ze een cadeautje in haar schoen vindt. Ik vind dit hele gebeuren echt hilarisch en ik heb die schoen al drie keer samen met Marre gezet. Maar wat stop ik in haar schoen?

lucardischoen
Sinterklaas was heel erg lief dit jaar en stuurde een zilveren bedelarmbandje naar mijn dochter. En dat is nog niet alles, er stonden dieren op. Een koe, een olifant, een vlinder en nog twee mooie dieren, maar bij koe heb je mijn dochter al voor je gewonnen. En zo komt het dat ze nu trots rondloopt met haar allereerste armbandje. Waar ik eerst alleen dacht aan speelgoed in de schoen, zie ik nu dat er nog veel meer moois te geven is. Een sieraad is net iets specialer dan speelgoed en klein genoeg voor in dat mini schoentje.

Bij Lucardi vind je hele mooie sieraden voor kinderen, die gelukkig ook heel betaalbaar zijn. Dat is wel belangrijk voor een schoencadeau, vind ik. Zelf ben ik onwijs enthousiast over de bedelarmbandjes, maar dat komt vast omdat ik er zelf ook een heb die mij erg dierbaar is. Nu hebben we er dus samen eentje en dat vind ik nog veel toffer!

lucardisieraad

Alhoewel mijn dreumes liever haar schoen aantrekt dan voor de kachel zet, is ze toch iedere keer blij verrast als ze ’s ochtends datzelfde schoentje vindt met iets moois erin. Heb jij ook een kleine dreumes die zijn schoen zet en hoe reageert jouw kind? Ik ben eigenlijk wel benieuwd!

* Dit artikel bevat gesponsorde producten

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *