Boerderij fotoshoots

Al jarenlang fotografeer ik voor mijn blog, omdat ik het leuk vind en omdat er zoveel moois in de wereld is dat vastgelegd moet worden! Het begon allemaal op een oude compacte camera. En na jarenlang oefenen en nieuwe dingen leren, verschillende camera’s, kreeg ik dit jaar eindelijk mijn spiegelreflexcamera. Mijn liefde voor fotografie is sindsdien alleen maar harder gegroeid. En ik kan wel zeggen dat het echt een belangrijk ding in mijn leven is. Ik word heel blij van foto’s maken. En iedere keer dat ik een plaatje heb gevangen wil ik meer.

Dus ik geef je nu ook meer! Je kunt bij ons jouw eigen boerderij fotoshoot doen. Een gezellige worry free ochtend op een bio boerderij. In een ontspannen sfeer schieten we jouw perfecte plaatje. Ik fotografeer graag je gezin, of jou met je vriendinnen, of gewoon jij alleen. Met z’n allen in een weiland droom je zo weg en heb je niet eens door dat ik een foto maak. Lachend op een hooibaal, of even bij de tractor voor de allerkleinste fans. Zie jij het al voor je?

Deze fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur afhankelijk van de grootte van jouw groep en je persoonlijke wensen. Fotograferen is mogelijk op meerdere locaties op onze boerderij (in Zeeland). De locaties variëren steeds, omdat er hier natuurlijk ook gewoon koeien zijn die ons land (en gras) ook nodig hebben. Er is dus altijd een nieuw plekje voor jou en ik begeleid je daar natuurlijk graag naartoe!

De mooiste foto’s krijg je in de zomer in de ochtend tot een uur of 11. En vanaf de start van de avond. Het licht is overdag wat harder, daar kun je alvast rekening mee houden. Komt de middag jou het beste uit, dan zoeken we gewoon wat harder naar een mooi plekje. Ik vind ze altijd voor je. Hard licht kàn gelukkig ook een pracht effect geven.

Foto’s krijg je zo snel mogelijk digitaal toegestuurd via wetransfer.

Ik geef je alvast een impressie van de foto’s die ik maak.

 

Bij interesse verstuur je een e-mail naar info@marijeskeukentafel.nl

 

 

 

 

Close