Contact

Brandende vraag

Mocht je heel graag iets willen weten van mij of heel dringend een vraag willen stellen dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen. Ik mail je zo snel mogelijk terug en ik vind het altijd leuk om reacties van lezers terug te krijgen. Dat kun je uiteraard ook doen via social media, waar ik ook te volgen ben als @marijevandesande (insta).
Info[@]marijeskeukentafel.nl

Mijn missie

Met Marijeskeukentafel wil ik een platform opzetten voor creatieve vrouwen. Ik wil dat dit dé plek wordt voor alle creatieve inspiratie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Een online plek om steeds even terug te kijken naar tutorials en tips en mee te tekenen samen met mij. Omdat het zoveel leuker is om samen creatief te doen!

Samenwerking

Lijkt het jou leuk om een samenwerking aan te gaan met marijeskeukentafel? Dat kan! Stuur je mooie idee via info[@]marijeskeukentafel.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug.

Daarnaast kun je ook contact opnemen voor het promoten van jouw merk. Ik maak er graag een creatieve blogpost mee.

Tekeningen op aanvraag

En als je liever gewoon geniet van een mooie tekening, in plaats van dat je er een hele middag zelf op zwoegt dan kun je mij ook gewoon vragen om iets te tekenen voor jou!

Stuur mij een mail via info[@]marijeskeukentafel.nl met jouw aanvraag en dan overleggen we de mogelijkheden.

Liefs, Marije

Close