Contact

Brandende vraag

Mocht je heel graag iets willen weten van mij of heel dringend een vraag willen stellen dan kun je natuurlijk contact met mij opnemen. Ik mail je zo snel mogelijk terug en ik vind het altijd leuk om reacties van lezers terug te krijgen. Dat kun je uiteraard ook doen via social media, waar ik ook te volgen ben als @marijevandesande (insta).
Info[@]marijeskeukentafel.nl

Mijn missie

Met Marijeskeukentafel wil ik een platform opzetten voor creatieve vrouwen met (jonge) kinderen die iets groener willen leven. Ik wil dat dit dé plek wordt voor alle homemade inspiratie die je nodig hebt. Een online plek waar je terug kunt komen voor al deze groene dingen en je ook zelf even iets kwijt kunt over jouw eigen droom. I’ll be there samen met al die andere vrouwen, omdat het soms fijn is om de dingen samen te doen en om iemand te vinden die ook dezelfde weg volgt.

Samenwerking

Lijkt het jou leuk om een samenwerking aan te gaan met marijeskeukentafel? Dat kan! Stuur je mooie idee via info[@]marijeskeukentafel.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug.

Daarnaast kun je ook contact opnemen voor het promoten van jouw merk. Ik kies wel graag voor de kleinere ondernemers en de stoere mensen die het aandurven om zo’n avontuur aan te gaan. You go girl (man)!

Liefs, Marije

Close