DIY inspiratie: Milestone look-a-like

Al heel vaak heb ik ze voorbij zien komen. De milestone kaartjes, of ‘de zoveel maanden oud’ kaartjes, zoals ik ze noem. Een ontzettend leuk idee, maar ik heb ze ondertussen al zo vaak gezien dat ik het tijd vond voor iets anders. En toen zag ik deze bordjes liggen. Ik werd heel erg enthousiast toen dit idee zich ontpopte in mijn hoofd, dat overkomt mij vaak. Het enige dat je nodig hebt is een krijtbordje en een krijtje. Let’s do this!

milestones2milestones

Je neemt een krijtbordje en een krijtje, schrijft daar het aantal maanden op en klaar is keesie! Of in dit geval Marije. Ik had nog een heel klein schattig krijtbordje liggen van de Action. Aan de achterkant van dit bordje zit een knijpertje, ideaal om te gebruiken dus. Gelukkig vind je deze mini krijtbordjes vaak bij winkels als de Action, dus houd je ogen open.

Super makkelijk en heel erg leuk vind ik deze bordjes. Je moet alleen wel even opletten dat je baby de tekst niet uitveegt tijdens de fotoshoot, dat is namelijk wel een risico.

Wat vind jij van dit idee? Word jij net zo enthousiast als ik?

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

3 Comments

  1. Wat een leuk alternatief, heb zelf eigenlijk niet zoveel met de milestone cards. Leuk idee, maar helaas te laat voor ons. Dit is veel persoonlijker en daardoor ook leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *