Het afgelopen jaar zijn er heel veel handmade spullen gemaakt met mijn haaknaalden. Ik had er zin in. En nu iedereen blogs online gooit over hoogtepunten van het jaar, gooi ik (hoe kan het ook anders) mijn haak hoogtepunten online. Wat waren de beste dingen die ik dit jaar maakte? En wat heb ik allemaal gemaakt? Mocht je een patroon willen hebben van iets dat hieronder staat, laat maar weten!

Creachick Mila top

Afgelopen zomer ben ik hier heel lang aan bezig geweest en ik was zó blij met het resultaat. Maris van Creachick maakt echt hele mooie patronen en dankzij haar fb haak hulpgroep is het ook heel makkelijk om alles te maken. En toen ‘ie af was en ik een foto postte kwam mijn Mila top ook nog eens in een blog van Maris terecht. Toen was ik echt heel blij! Complimentjes zijn altijd leuk, toch. 🙂

Sari hooded cowl

Nog een topper van dit jaar was de ‘Sari’ hooded cowl! Ik maakte mijn eigen patroon en haakte zo een cowlsjaal met hoodie voor mijn kleinste dochter. En hij wordt zo vaak gebruikt! Echt heel fijn en warm is hij geworden. Ze gaat niet naar buiten zonder dit ding, dus dat is wel een winner voor mij. Valt niet mee namelijk, sjaals om kleine kinderen heen krijgen.

De granny square sjaal!

Een wat groter project, dat ik toch nog binnen een week af kreeg. Het was zo leuk om te maken en al helemaal omdat het een cadeautje was. Extra tof dat het ook lukte zoals ik bedacht had. Is niet altijd zo hoor, ha.

Mijn rode handtas

Ook iets wat ik altijd al eens wilde proberen, het maken van een handtas. Er zit geen voering in deze, maar dat is niet eens zo erg. Gewoon geen kleine dingen meenemen. Ik vind hem leuk en ik ben er blij mee.

Mr Sad Unicorn

And last, but not least Mister Sad Unicorn. Ik bedacht hem als grapje en als variant op die enge hertenhoofden aan muren. Een vrolijke eenhoorn leek mij leuker, dus ik maakte er eentje. En hij werd een beetje sip, wat natuurlijk nog veel grappiger was. Hij hang hier echt aan de muur en ik moet er nog steeds iedere keer van lachen als ik er naar kijk.