8x klein geluk op een heel gewone dag

Dat de afgelopen weken niet de meest leuke weken waren hoef ik vast niet te vertellen, na dit artikel. Maar er zijn dingen die mijn dag wel opfleuren en die kleine dingen waren deze weken heel belangrijk. Je kent ze vast wel, die kleine dingetjes waar je gewoon heel blij van wordt op een heel gewone dag. Ik kan wel wat van die dingetjes gebruiken en gelukkig zijn ze er genoeg.

  1. De planten water geven met mijn super kekke flamingo gieter, gekregen van mijn jongste dochter. Ik kan niet anders dan hiervan glimlachen.
  2. Thee drinken uit een vrolijke mok. Het liefst een hele grote, met uiteraard een wijze quote erop.
  3. ‘Klaar’ zijn met de dag in de avond, wanneer de kinderen naar bed gaan en mijn onesie aantrekken. No shame in my game! Heerlijk warm.
  4. Een lekkere lunch, niet zo een met brood en kaas. Alhoewel dat ook lekker kan zijn, geniet ik toch vooral van zelfgemaakte soep of eitjes van onze eigen kippen.
  5. Warme sokken en een dikke trui! Ultiem geluk in de winter.
  6. Een lief berichtje krijgen van een vriendin/familielid, daar kan ik ook van glimlachen.
  7. De zon die in de ochtend naar binnen schijnt. Of de zon die opkomt en van dat mooie oranje/rode licht uitstraalt.
  8. Rond waggelende eendjes op ons erf. We hebben twee loopeenden en ze zijn zo leuk. Eenden zijn namelijk mijn lievelingsdieren, ja echt.

Klein geluk op een heel gewone dag. Het is zo simpel, maar het kan zo’n groot verschil maken. Wat is jouw allerleukste kleine geluk?

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *