Cloudspotting

cloudspotting1

Ken je de term cloudspotting al? Het is iets wat ik al een paar jaar geleden tegenkwam in een tijdschrift dat ik toen in de zomer las, waarschijnlijk de Flow. Over kijken naar de wolken, gewoon even stilstaan (liggen) bij het moment en de lucht in staren. Net als vroeger gekke vormen en figuren ontdekken in de wolken en daar om lachen. En iedere zomer als de lucht weer zo mooi blauw is en ik hier en daar een wolk zie, denk ik er weer aan. Niet dat ik zo’n die hard kijk-wat-ik-zie-in-die-wolken figuur ben, maar ik vind het wel iets hebben dat wolken spotten.

Laten we dus even met z’n allen met dit mooie weer gaan wolken spotten. Even lekker niks, gewoon een beetje staren. En als je zelf geen zin hebt? Check dan op insta even de hashtag cloudspotting, er komen gegarandeerd een hele berg (met wolken) mooie foto’s langs.

Wat is jouw favoriete niks-doen activiteit in de zomer?

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *