Fotoshoot reserveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Marije en ik verzamel graag momenten. Met heel veel plezier leg ik jou dus vast op onze boerderij of op locatie. Hieronder vind je alle mogelijkheden. Ik som nog even kort voor je op wat je van mij kunt verwachten en dan hoop ik je snel voor mijn camera te zien!

  • boerderij fotoshoots
  • Locatie
  • Portretten
  • Altijd buiten
  • Workshops

Fotoshoot op de (bio) boerderij

Heb je weinig wensen, maar wil je gewoon toffe foto’s hebben en op de boerderij komen kijken dan is basic echt iets voor jou! Heb je juist heel veel wensen en wil je die graag met mij overleggen, dan mag je gebruik maken van mijn uitgebreide aanbod. Ik hou niet van stylen en luister graag naar wie jij bent Geen studio, geen styling en geen kleding adviezen, maar gewoon jij. Een groep hoeft niet in geel om te zien dat ze bij elkaar horen, dat zie je aan de glimlachen. En die sfeer creëer ik graag met jou.

Omdat ik graag luister naar wie jij bent, heb ik het aanbod voor je aangepast naar twee niveaus. Wil je gewoon eens zo’n fotoshoot uitproberen en gezellig op de boerderij komen kijken dan is basic echt iets voor jou! Wil je een uitgebreide fotoshoot met meerdere portretten van jouw gezin, meerdere outfit wisselingen, of kom je met een grotere groep (vanaf 5 personen), dan mag je gebruik maken van mijn uitgebreide aanbod. Voor grote groepen is dat zelfs nodig, aangezien ik voor jouw toffe groep meer foto’s nodig heb en voor jou bewerk.

Basic

De fotoshoot op de boerderij kun je reserveren voor jezelf, samen met je vriendinnen, met je hele gezin of met een kleine groep! De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur, afhankelijk van jouw wensen. De basic kan je al doen voor 45 euro.  Ik kies de locaties voor jou uit en jij mag shinen voor mijn camera. En daarvoor krijg jij toffe foto’s terug en kun je na de fotoshoot ook even een korte rondleiding krijgen op de boerderij. Dan zie je onze oerkoeien en hun zeer speciale zebrapad.

Foto’s stuur ik na afloop digitaal naar je op via wetransfer en ik bewerk ze uiteraard professioneel. De basic bevat zo ongeveer 6 tot 10 foto’s met professionele nabewerking. Dit basic aanbod is bedoeld voor gezinnen die echt een uitje willen en voor personen alleen. En voor groepen tot maximaal vier personen.

Meer dan basic (uitgebreide aanbod)

Wil je foto’s die je speciaal ergens voor kunt gebruiken of heb je gave ideeën die je wilt uitwerken samen met mij? Of kom je met een grote groep? Dan is de prijs in overleg. Dat geldt ook voor gezinnen die van ieder gezinslid een portret apart willen. Meer foto’s is uiteraard meer werk. Dat doe ik met alle liefde dus ook voor jou! Maar daar betaal je wel net iets meer voor, zodat ik jou je perfecte foto digitaal kan aanleveren.

Stuur je mail naar info@marijeskeukentafel.nl en geef je wensen aan (en met wie je de fotoshoot wilt komen doen) Dan weet je ook meteen of jouw wensen passen binnen het budget.

Fotoshoots in Zeeland

 

Fotoshoots op locatie

Natuurlijk kan ik jou ook fotograferen op locatie. Dat is handig wanneer je foto’s wilt voor jouw bedrijf (je blog bijvoorbeeld) of wanneer je heel graag mooie foto’s wilt laten maken op jouw favoriete locatie (met je partner bijvoorbeeld). Ik fotografeer graag ongedwongen, spontaan en zonder al te veel poseren. Fotograferen doe ik daarnaast altijd buiten, omdat ik hou van werken met licht. Dat is mijn specialiteit. Prijs is in overleg. Uiteraard zijn er wel reiskosten aan verbonden, maar je kunt altijd vragen naar de mogelijkheden via info@marijeskeukentafel.nl! Ik help graag bloggers!

Mijn portfolio is te zien onder alle andere fotografie pagina’s per categorie

Close