Een love shoot in het weiland

Deze maand ben ik begonnen met fotoshoots op onze boerderij. En dat is echt een feestje! De temperaturen zijn nu zo hoog dat je er niet aan moet denken om voor de camera te gaan staan (de zon is nu een beetje overdreven bezig). Maar dat heerlijke zomerse weer van een paar dagen terug, was dan wel weer magisch. En in die zonnige eerste weken van juli heb ik al een aantal mooie fotoshoots mogen doen en leuke mensen ontmoet (en toffe vrienden voor de camera gehad, thanks guys!). De start alleen al was zo gaaf en ik kan alleen maar glimlachen bij de gedachte aan alle nieuwe fotoshoots die nog gaan komen. Ik vind dit oprecht het leukste dat ik ooit gedaan heb (werk gerelateerd dan). En ik weet dan ook zeker dat ik mijn fotografie wil uitbreiden naar bedrijfsniveau. Marijeskeukentafel Fotografie is van start. En dat is een mooi onderdeel van mijn blog. De ideeën die ik daar allemaal over heb, zal ik later met je delen. Voor nu neem ik je gezellig mee met een van de shoots van afgelopen tijd.

Ik deed een ‘love shoot’ van een superleuk stelletje. Midden op de dag (vooral midden in de zomer) is het even zoek naar goed licht, maar als het dan gevonden is dan is dat extra gaaf. Heerlijk in het weiland, toen er nog een beetje gras groeide. Foto’s verzorgen voor lieve vrienden is extra speciaal. En dat mocht ik nu even doen. Dus ik ben heel erg blij dat ik deze momenten mocht vangen.

Meer informatie over deze shoots is te vinden op de fotoshoot reserveren pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

3 Comments

  1. Wauw wat een mooie foto’s! De liefde spat er vanaf 🙂 Zo leuk dat je dit bent gaan doen! Je kan zien dat er heel veel liefde in jouw foto’s zit. Dat zie ik bij die van mij ook. Mijn blog over de fotoshoot en de boerderij staat nu online 😉

    1. Wauw dat vind ik zo’n mooi compliment! Nu is het mijn beurt om er stil van te zijn haha 😉 Ik ga meteen lezen wat je hebt geschreven, ik ben natuurlijk super benieuwd! Sowieso ontzettend leuk dat je erover hebt geschreven!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *