Ik hou ontzettend van herfst wandelingen, maar met dit weer vind ik het binnen ook erg leuk. Laatst vertelde ik al over het fotoalbum dat ik gemaakt heb van de kinderen. En nu was het ook nog eens tijd om de muren weer wat leuker aan te kleden met een nieuwe foto van de kinderen. En dat werd niet zomaar een foto, maar een prachtige foto op aluminium! En ik kan je vertellen dat die foto echt een ‘eyecather’ in de woonkamer is geworden.

Ik hou van foto’s aan de muren. Twee jaar terug liet ik een collage maken bij Hema van de meisjes. En die hangt nog steeds. En dat niet alleen, ik liet ook een portretje maken door Nelleketekent en drukte dat af op poster formaat. Dat portret hangt nog steeds in onze woonkamer en ik ben er ontzettend blij mee. En aan de andere kant in de woonkamer hangt een handgemaakt schilderij van onze meisjes. Deze is gemaakt door oma en ook die vind ik prachtig.

Tussen al die foto’s van de kinderen, hangen ook wandplaten van plantjes. Veel botanische dingetjes dus (ik heb ook best veel planten). Maar er was nog één muur helemaal leeg. En ik wilde daar al heel lang iets leuks mee doen. En toen kwam studentendrukwerk.nl voorbij, met de vraag of ik een foto op aluminium wilde testen. En ik zeg het niet alleen omdat ik het heb gekregen, maar dit is echt heel leuk!

Het gaat heel simpel bij studentendrukwerk.nl. Je kiest het soort wanddecoratie uit dat je wilt (in mijn geval aluminium!), je uploadt een goede kwaliteit foto, kiest je bevestigingssysteem uit en dan klik je hem naar huis!

Laatst maakte ik een foto van de kinderen in mijn dahliaveld met mijn spiegelreflexcamera en die foto vond ik hier perfect voor. Het is echt zo ontzettend mooi en anders dan ‘normaal’. De foto heeft veel meer shine, een supergave structuur en hij spat echt van de muur af. Ik ben onwijs blij met deze foto op aluminium en zou in de toekomst zeker vaker zulke foto’s af laten drukken.

De foto op aluminium kun je hier bestellen, als je dit net zo tof vind als ik!

*dit product heb ik gekregen van studentendrukwerk.nl