Easy Easter: 3x recepten

Dit jaar ga ik voor quality time met het gezin tijdens pasen en dus voor makkelijke paasrecepten! Als ik eenmaal begin aan bakken, kun je me uren kwijt zijn aan de keuken. Maar met deze paasrecepten hoeft dat helemaal niet meer! Check het zeker even en maak iets makkelijks (en lekkers!), zodat je daarna relaxed tijd met elkaar kunt doorbrengen. Happy easter!

Paaspannenkoeken met fruitsalade (ontbijt)

Waarom maakt mijn autocorrectie hier paalpannenkoeken van? Zo niet logisch! Maar goed, dit eerste makkelijke recept starten we met het bakken van banaan-ei pannenkoeken, die je (jawel) met banaan en ei bakt. Heel erg makkelijk. Drie eieren en drie bananen maken de mix en honing is een goede aanvulling. Maak fruitsalade klaar met aardbeien en mango, voeg een extra bakje yoghurt met aardbeienjam toe, versier met paaseieren en je bent KLAAR.

Advocaat & chocoladesaus

Ik ben mij er van bewust dat er kerstmannen op deze foto staan (het is dus geen april grap), maar dit recept kan ook heel paasachtig zijn. Denk aan een chique paasdiner met dit als mooi, makkelijk en heel erg lekker toetje! En advocaat werkt altijd met pasen. Pasen hoort gewoon geel te zijn, toch?

Eiersalade voor een buiten picknick

Mijn ‘gouwe ouwe’ eiersalade voor een buitenpicknick voor pasen kan ook niet ontbreken! Soms heb je gewoon genoeg eieren in eierdopjes gezien en wil je meer. Salade met toast is dan het antwoord.

Lemon curd

Dit moet je eigenlijk gewoon echt maken. Lemon curd is echt héél lekker en ook niet moeilijk om te maken. Het past zo ongeveer bij allerlei zoete hapjes. Denk aan scones, cake, taart, pannenkoeken. Het kan allemaal. Pasen en scones zijn een heel goede combi, dus waarom pasen en lemon curd niet? DO TRY THIS!

Een hele fijne pasen!

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *