10 random facts over mij

Als je blogt, dan vertel je natuurlijk best een beetje over jezelf. Maar hoeveel weten jullie nou eigenlijk van mij? Ik denk dat ik best nog wat nieuwe random facts kan neerzetten, die je nog niet van mij wist. Mocht je denken, goh dat zou ik willen weten. Ik ben er eens voor gaan zitten en heb heel wat nagedacht om wat facts op te noemen voor je.

 

  1. Ik snap niet zoveel van uitdrukkingen en ik haal ze dan ook met enige regelmaat door elkaar. Zo zal ik best verbaast kunnen kijken als je zegt dat iets ‘een slok op een borrel’ scheelt. En ik gebruik écht te vaak twee uitdrukkingen door elkaar. Mijn omgeving weet dit al en lachen dat iedereen doet, joh.
  2. Ooit had ik een youtubekanaal met video’s. En er zijn een paar video’s nog steeds online en één daarvan heeft bijna 10.000 views. En ik zou echt niet weten wie die dan zou kijken.
  3. Voordat ik de Pabo deed, studeerde ik twee jaar SPH. Ik haalde allemaal hoge cijfers, maar ik vond de opleiding helemaal niet leuk. Dus tot iedereens verbazing stopte ik aan het einde van het tweede jaar, om op zoek te gaan naar iets dat beter bij mij paste. De Pabo dus!
  4. Mijn favoriete boeken zijn de kabbalist van Geert Kimpen en de gehele Twilight serie. Die twee lijken niet zo op elkaar en dat is wel heel grappig.
  5. Ik heb een keer auditie gedaan voor de rockacademie, met zang. Dat was allemaal heel erg spannend en ik heb het dan ook niet gehaald. Maar het was een toffe uitdaging en ik had wél een ruim voldoende voor muzikaliteit. Dat was helaas lang niet genoeg, maar hey niet geschoten is altijd mis. En mijn weg was meer de Pabo.
  6. Als ik naar de pizzeria ga dan eet ik bijna altijd die met salami en rucola, of de pizza met kip, rode ui en ananas. Te lekker!
  7. Ik kan niet zo goed afscheid nemen van dingen. Daarom staat de kerstboom nu nog steeds in onze woonkamer en vind ik het altijd weer moeilijk om een boeket bloemen weg te gooien, omdat ze ‘op’ zijn. Gelukkig koop ik niet veel spullen, want ik kan ze zó slecht wegdoen.
  8. Mijn favoriete seizoen is de winter, omdat ik dus hou van lekker uitwaaien. Verklaar me maar voor gek, maar ik hou van de ruige golven van de zee. De frisse lucht als het net een beetje vriest en het zonnetje op sneeuw (mochten we dat ooit nog eens zien). Ik ben wel altijd heel blij als de dagen weer langer worden, maar winter vind ik echt heel mooi.
  9. Ik eet nooit sushi. En nu dat best heel trendy is, is dat best een ding om op te biechten, toch?
  10. Ik hou heel erg van het buitenleven, maar ik sta ook gewoon minstens drie keer in de week met mijn pearl wand krullentang in mijn hand, mijn haar te stylen en ik hou ook echt wel van make-up. Iemand zei een keer dat ik daarom niet op de boerderij pas. Nou, ja!

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *