A week on the farm #5

Tijd voor de volgende ronde foto’s van de week! En deze keer hebben jullie eigenlijk twee weken tegoed van me. Er was heel veel regen, dus koeienboer had geen extreem lange werkdagen en dat was heel gezellig!

#5.2

Sari had het gezellig met haar nichtje en dat was echt heel leuk om te zien. Twee baby’s bij elkaar die handjes vasthouden, kan het nog schattiger worden!? Het was feest die week, want oma was jarig. Waar zijn de foto’s!? Ik heb geen idee, die hele week is een beetje blurry en er is niets op beeld vastgelegd. Maar het was allemaal wel heel gezellig!

#5.3

Vorige week zaterdag aten we ijsjes! Koeienboer zat in een luchtballon die avond (held!) en ik had heel veel zin in ijs. Dus ik nam die kleine meisjes mee de stad in na het avondeten. Even een rondje met de bakfiets voor een lekker ijsje. Vind ik nooit een verkeerd idee. Ik blijf nog heel even in het zwart wit thema. Filtertje die ik deze week meerdere keren gebruikte. Vond ik blijkbaar heel erg leuk.

#5.4

Saar was vorige week vrijdag vijf maanden oud! Reden voor een heel klein feestje dus.

#5.1

En dit zijn aardbeien uit onze moestuin. Er gaat dus iets goed. Worden we heel erg blij van.

#5.6

Zondag was het tijd voor date night! Geheel onverwachts en daarom extra leuk. Opa en oma bij de meisjes en de koeien en wij gezellig naar de film. Eerst nog even een drankje op een terras, mmm. En daarna door naar Jason Bourne. Hele toffe film.

#5.5

Dinsdag vond ik het een goed idee om met de meisjes naar de stad te fietsen en koeienboer wilde wel even mee. Ik had het weer niet echt in de gaten gehouden en zo belandden we in een mega stortbui. Heerlijk verfrissend die Nederlandse zomers en dus zeiknat geregend, maar wel heel hard gelachen daarom gelukkig! En de dames zaten heerlijk droog onder de regentent, dus geen problemen.

#5.8

En er was meer regen deze week. Ik probeerde iedereen op de foto te krijgen. Dikke fail. We zaten binnen, draaiden muziek en alle knuffels dansten.

#5.7

En last but not least, Saar kan al een beetje zitten! Top afsluiter van een leuke week.

 

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *