Vandaag even iets grappigs tussendoor, de Google tag. Ik was zelf ook wel eens benieuwd wat er allemaal naar voren komt als ik google. Bij Vera Camilla kwam ik deze tag al heel lang geleden tegen en ik wilde heel graag zelf ook eens kijken! Mijn google gezoek laat heel goed zien waar ik zoal mee bezig ben hier op die boerderij en dat is eigenlijk wel heel grappig. Elke letter van het alfabet komt voorbij met daarbij¬†elke laatste zoekactie die ik heb gedaan. Voor iedereen die wel eens wilt weten wat ik uitspook op Google, komt ‘ie dan..

Ah (van mijn woonplaats) – Ik wilde heel graag weten tot hoe laat de AH open was op hemelvaartdag, omdat we spontaan zin hadden in een bbq. We hadden geluk! En de bbq was heel gezellig.

Brug verhinderd – Haha, goeie herinnering dit. We besloten (alweer spontaan) mijn oma een bezoek te brengen met de kindjes samen. Best een reis en we kwamen vast te zitten in de file voor een brug, wel een uur lang! Ik was mijn mobiel vergeten, dus bij thuiskomst wilde ik wel weten wat er nou precies aan de hand was. Wat bleek, storing aan de slagboom. En daar stonden we dan.

Cake met rabarber – Mmmmm, lekker, wilde ik bakken voor een feestje en dat is helemaal gelukt!

Draad in naaimachine vast – Ik heb een nieuwe naaimachine en mijn draad zat vast. Dus. Eerst keer ook dat ik zelf een naaimachine heb. Gelukkig snap ik inmiddels een beetje hoe de boel werkt en heb ik dit niet meer hoeven opzoeken.

Efteling – Ik denk dat ik niet vaak zoek op deze letter, of? Maar ik kan me ook niet herinneren dat ik iets over de Efteling wilde weten. Mmm?

Finger spinner – Ik was benieuwd waar de rage over ging, kan je wel eens hebben. ūüėČ

Growsafe gebruiken РFarmgirl hè, dus dit is de eerste term die bij boerderijdingen hoort! Koeienboer en ik waren bezig in de boomgaard met het aanplanten van 200 nieuwe walnotenboompjes. Work, work. Om die bomen moet een beschermer (van growsafe) en ik vond er iets niet handig aan, dus zocht het even op. Ik lijk wel een thuisblijfmoeder, maar af en toe ben ik dat dus ook helemaal niet.

Hema – Op zoek naar een zomerslaapzak voor de kleine grote meid die echt niet onder een dekentje wilt liggen.

Ikea – Jaaa leuk! Waarschijnlijk zat ik weer eens lekker te spieken naar alle spulletjes, ook al heb ik helemaal niets nodig. Gebeurt altijd.

Jurk aan elkaar naaien РDat was wel nodig, toen ik van de week besloot om voor het eerst een jurk te naaien (laatst staan iets te naaien sinds 15 jaar geleden, deed ik alleen toen ik klein was samen met mijn moeder en oma, dus  eigenlijk had ik geen idee meer hoe of wat).

Ketting met stokjes opzetten РEn door naar haken! En toen kwam ik tegen dat je ook met stokjes kan beginnen in plaats van lossen, leek mij ideaal. Maar misschien heb je geen idee waar ik het nu over heb.

Leen bakker – Wat? Waarom? Ik hoef niks van leen bakker nu.

Maaike ouboter – Aah ja, mooie teksten, toffe muziek. Note to self; Beter youtube gebruiken, dan google hiervoor.

Naaimachine onderdraad hoopt op РEn weer een beginnersprobleem met de naaimachine, gelukkig wist ik ook dàt weer te fixen! Hoera!

Openingstijden – Heel veel openingstijden van heel veel dingen.

Pizzadeeg yvette van boven РLekker! Alles wat ik maak met het recepten boek van Yvette wordt zó lekker. Ik wilde dus heel graag weten hoe zij haar pizzadeeg maakt.

Quarter magazine РEven checken soms! Ik vind haar vlogs zo tof, leuk mens.

Rabarbercake – Daar is ‘ie weer die cake, goh ik had er wel heel veel zin in he?

Spinvis – ‘gaan we weer gewoon naar artis?’ of naar spinvis, of toch niet.

Tropisch weer in mei – Ja, want hoe zit dat nou eigenlijk met dat weer en hoe komt het al zo warm in mei? Waar gaat dit heen!?

Uitzending gemist – Omdat je soms gewoon een toffe uitzending mist, boer zoekt vrouw bijvoorbeeld.

Van haren – Voor al mijn¬†schoenen ūüėČ (of die van de kinderen)

Weerbericht – Wordt hier nauwlettend in de gaten gehouden, vooral als koeienboer moet inkuilen en het niet mag regenen. Wat een spanning altijd weer, check, check dubbelchek het weer!

Xenos – Ik zocht iets daar, maar wat?

Youtube – Goed idee, had ik ook gewoon meteen in kunnen tikken.

Zara – Leuke dingen, maar ik heb er niks gekocht.

En dat was hem! Lekker luchtige dingen allemaal. Beetje bakken, naaimachines uitvogelen en nouja er wordt met google heel wat onzin opgezocht en ik doe het elke dag geloof ik wel.

Nog meer Google verslinders hier en wat zoek jij dan vooral op?