Het seizoen is weer begonnen!

En dat betekent dat er weer lieve kalfjes rond dartelen in de wei en dat de koeien weer van vers groen gras genieten. Vorige week zaterdag was het eindelijk zo ver en mochten onze koeien weer de wei in. En alhoewel ik natuurlijk heel graag live aan iedereen zou willen laten zien hoe leuk dat eruit ziet, heb ik toch gekozen voor een foto versie dit jaar. Het geeft een kleine impressie van de vrolijke sferen in de wei.

Ik vind het ieder jaar weer onwijs bijzonder om mee te maken, dat naar buiten gaan van die koeien. En op dat moment voel ik me echt heel gelukkig dat ik deel mag uitmaken van deze boerderij en het leven dat hier plaats vindt. Op andere momenten voelt het wel eens veel te druk ūüėČ (zoals iedereen wel eens ervaart met werk), maar dit moment is echt perfect. En jullie mogen nu even met me mee kijken.

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *