Ik ga deze decembermaand genieten van…

Het is weer zover, de meest feestelijke maand van het jaar is van start gegaan! Dat klinkt altijd een beetje vreemd, alsof de andere maanden niet leuk waren. Gelukkig wel, maar Kerstmis, Sinterklaas en mijn verjaardag maken deze maand toch echt tot mijn favoriet. Dit jaar ben ik wel van plan om het allemaal een beetje anders te doen. Waar ik de vorige jaren vooral aan het plannen en voorbereiden was, wil ik dit jaar vooral genieten. Laat het allemaal maar gebeuren. Ik verzin wel een recept op het laatste moment, maak mij niet druk om cadeaus en ga heerlijk genieten van…

× De kerstboom en het versieren van de boom, het moment dat de kerstboom in huis komt vind ik echt heel leuk!

× Glühwein, want dat heb ik vorig jaar gemist. Toen was ik zwanger en dat was ook heel bijzonder met de feestdagen, maar ik vind het ook heel leuk dat ik dit jaar wel een beetje glühwein mag.

× Zelfgehaakte mutsen en dikke sjaals!

× Kerststollen, rollades en grote chocoladekoeken

× Alle vrolijke lichtjes die de donkere avonden wat minder ongezellig maken.

× Mijn verjaardag! Leuk weetje: vorig jaar had ik op die dag de 20 weken echo en kwamen we te weten dat er een klein meisje in mijn buik groeide.

× Het feit dat ik Kerstmis nu kan vieren met een dochtertje.

× Spelletjes avonden en middagen met vrienden en familie en gezellig samen eten.

× In de keuken staan en lekkere dingen maken, vooral veel toetjes.

Veel clichés niet? Grappig dat veel mensen in deze maand ongeveer dezelfde dingen doen. Hoewel ik eigenwijs ben doe ik er in dit geval gezellig aan mee.

Ps. Oh en ik ga genieten van het maken van veel DIY’s die hier op mijn blog verschijnen!

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

2 Comments

  1. Ik bleef haken bij ‘Kerststollen, rollades en grote chocoladekoeken’ 😉
    Leuk lijstje. Ik zal ook zeker gaan genieten van al het lekkere eten, lieve mensen, leuke spelletjes en alle bijzondere dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *