Ik heb het weer hoor, van die nesteldrang. Dat heb ik altijd in de herfst en daar hoef ik niet eens zwanger voor te zijn. En als ik iets gespot & geshopt heb waar ik zelf heel enthousiast over ben, dan wil ik dat natuurlijk delen. Ook als ik die spulletjes simpelweg bij de Action heb gevonden, misschien juist dan. Ik vind het toch altijd weer tof, als ik daar iets speciaals vind. Meestal vind ik de accessoires bij de Action niet zo leuk. Maar soms, heel soms zit er ineens iets heel tofs tussen. Mooie kleuren blauw, boho dingen en mandjes, dan heb je me. Ik shopte wat spullen bij elkaar en laat je graag mijn vondsten zien, want dat vind ik ze wel.

actionvaasjesstandaard

actionvaasjesblauw2

actionvaasjesblauw

Vaasjes, vaasjes en nog eens vaasjes

Hoe tof zijn deze dan!? De kleuren, de vormen, dat ze zo klein zijn, alles. Ik vind ze echt heel leuk. En dit was dan ook de voornaamste reden dat ik naar de Action vloog, ik zag ze in een online folder. Ik shopte verschillende vaasjes, inclusief plateau. En elke keer als ik er naar kijk, word ik blij van de kleuren. Leuke vondst!

actionbohovaasje

A little bit of boho

We gaan door naar dit houdertje voor waxinelichtjes. Oeps, mijn camera maakt de foto zo scherp dat je ook alle oneffenheden ziet. Maar gelukkig valt dit in het echt niet heel erg op. En het maakt het geheel lekker ‘oud’. Ook wel tof. Gewoon een leuk boho achtig houdertje, vooral heel boho in combinatie met andere spulletjes die ik heb. Het houdertje vind ik hier leuk staan in combinatie met meer koperen en gouden kleuren die er in huis zijn (bijvoorbeeld in mijn lamp). Geen uitspringende accessoire van zichzelf, maar wel erg gezellig bij alle andere dingen in huis. Soms zijn dingen op zich niet heel speciaal, maar zijn ze dat in combinatie met juist wel.

actionmand1

actionmand

Put it in a basket

En dat is precies wat ik met mijn wol doe nu. Ik kocht dus deze leuke mand om mijn wol stash in te bewaren. Nu liggen er allemaal nette bollen wol in en mijn haakwerk bovenop! Een stuk overzichtelijker dan hoe het eerst was. Alles zat in een grote wol zak, door elkaar en in elkaar gedraaid. Het kostte even wat tijd, maar nu zit elk draadje weer om de juiste bol heen. Nu alles zo in de mand ligt, kan ik mijn aandacht weer naar mijn haakwerk verplaatsen en komt mijn wollen vest deze winter nog eens af. Zou ook best tof zijn.