Kleine update, groot nieuwtje!

De afgelopen week stond in het teken van de griep. En eigenlijk wil ik geen blog beginnen met deze zin. Ik wil vrolijke dingen vertellen! Want ik heb de afgelopen weken zoveel leuke dingen bedacht om nog over te schrijven en ik zit zo vol inspiratie. Maar ik moet toch beginnen met deze zin, want het is de reden dat die inspiratie niet over mijn toetsenbord heen vloog de afgelopen week. Ik had al verteld dat wanneer ik geen vier artikelen in de week zou schrijven, er griep in huis zou zijn. Die tijd is nu gekomen. En niet zomaar even griep tussendoor. Nee, eerst ik en mijn oudste dochter griep. En toen mijn oudste dochter wéér ziek met deze keer veel misselijkheid en nouja, je snapt het wel. Dus ik heb veel te knuffelen, te verzorgen, te wassen en te doen.

Er is dus verder niets aan de hand en er gaat weer van alles online komen, zodra de virussen de deur uit zijn. Net op de valreep van winter naar lente, hebben ze ons toch te pakken gekregen. Ik had nog zo gehoopt dat we de dans ontsprongen waren. Net niet dus.

Ik zie je snel weer en ik praat je snel bij over mijn blog en alles daaromheen. Ik heb nogal wat uit te leggen. En ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb weer eens een blognaam wisseling gedaan (shame on me!). En dat ging niet helemaal zoals gepland, want ik kreeg tussendoor ineens de griep. Het zijn mooie plannen, toekomstdromen die ik waar probeer te maken en in de praktijk niets anders dan wat ik doe. Bloggen over alle mooie dingen waar ik van hou. En ik zal hierbij plechtig beloven dat dit mijn laatste naamwisseling is en dat ik hiermee gewoon lekker verder door ga met mijn vier artikelen per week en alle mooie dingen die ik van plan ben. Bloggen is het leukste om te doen.

Ik ga je alles uitleggen en je zo snel mogelijk bijpraten.

Veel liefs,

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *