Wat kun je in mijn haakboerderij verwachten dit jaar

Een nieuw jaar voelt toch altijd een beetje als een frisse start, eentje waar ik heel veel zin in heb! Vorig jaar was ook goed, dus ik ga graag door zoals het ging, maar natuurlijk heb ik wel plannen voor dit jaar. En daarbij hoort ook even een samenvatting van wat ik hier van plan ben op mijn blog. Ik heb namelijk niet zo lang geleden mijn blognaam veranderd in haakboerderij.nl, maar ik blog sindsdien natuurlijk niet alleen over haakwerk. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar wat hier dan allemaal de bedoeling van is.

Haakboerderij.nl staat voor creativiteit, gezelligheid en doen waar je gelukkig van wordt! Voor mij is dat haken, voor een ander is dat misschien hardlopen. Haakboerderij staat voor mij symbool voor alle creatieve dingen die je in het leven kan doen en de boerderij staat voor rust en meer vrijheid om wat dichter bij de natuur te staan (en alle dingen waar je dus zen van wordt en/of geluk uit haalt). Het is mijn perfecte blognaam, omdat het past bij mij. Dit is wie ik ben. Iemand die graag haar eigen (eigenwijze pad volgt), iemand die staat voor doen waar je gelukkig van wordt en iemand die geniet van de kleine dingen. Maar natuurlijk wil ik jou ook inspireren om te doen waar je gelukkig van wordt. Kiezen voor geluk is namelijk niet altijd makkelijk. Niet alle mensen zijn het eens met jouw beslissingen en toch moet je luisteren naar wat je eigen hart je zegt. Creatieve dingen doen en de dingen net een beetje anders doen dan hoe het hoort, dát zijn de dingen waar ik blij van word.  En ik hoop anderen daarmee te inspireren. Natuurlijk vind je veel haakinspiratie hier, maar ik wil meer delen dan dat alleen. Ik wil vrolijke dingen delen voor veel plezier! Dit zijn de dingen die je kan verwachten, wanneer je mijn blog bezoekt:

  • Feel good dingen
  • Lekker eten en zelf koken/bakken
  • Dingen die ik zelf maak en simpele DIY’s
  • Veel haakwerk en inspiratie
  • Een relaxmomentje voor jezelf
  • Dingen die je inspireren en aan het denken zetten
  • Creatieve dingen die je met het gezin kunt doen
  • En de mooie en bijzondere dingen van het moederschap (ik leef in een gezin en niet alleen :))
  • En dat alles vaak met een glimlach, persoonlijk geschreven (want dat vind ik belangrijk) en met veel liefde zelf gemaakt!

Haakboerderij; handmade with love

Ik heb er zin in! En ik heb niet zo’n strakke planning qua hoeveelheid blogs, dat is wel gebleken het afgelopen jaar. Maar ik merk dat er steeds meer tijd vrijkomt voor bloggen en dat ik er ook echt voldoening uithaal als ik iets geschreven heb. Ik vind het ontzettend leuk om te doen, om te zien dat mensen blij worden van sommige berichten en om toch weer steeds mijn blog te zien groeien. Dat laatste is nu wel weer een beetje nodig, en daar wil ik de focus ook op leggen! 2018 MOET mijn jaar worden, ik weet het zeker. (duim je mee ;))

Op welke van deze dingen zit jij het meeste te wachten?

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *