Makkelijk de herfst in huis halen met takjes

Ik ben een beetje in de ban van de herfst, geloof ik. Er gaat geen getikt artikel voorbij zonder het woord minstens één keer te benoemen. Om dus maar meteen met de deur herfst in huis te vallen, laat ik even zien hoe je dat doet met die herfst in je woonkamer. Makkelijk, snel en sfeervol!

Het enige dat je nodig hebt is een waxinelichthouder van glas, een paar takjes en een drijfkaars. Iedereen heeft wel een waxinelichthouder in huis en takken zijn gelukkig overal te vinden. Drijfkaarsen scoren leek nog iets moeilijker dan verwacht, maar ik vond ze uiteindelijk bij de marskramer. Spoel te takjes bij thuiskomst even af, we willen geen zand in onze houders, en stop ze in een waxinelichthouder met water. Kaars erin en klaar!

Ik vind de takjes echt heel erg leuk en knus staan in het glas. Kaarsjes vind ik onmisbaar in de herfst en ik ben altijd voor het binnen halen van spullen die buiten te vinden zijn. Omdat ik zo van het bos houd en de natuur, heb ik graag elementen uit de natuur in mijn woonkamer. Dit leuke herfstidee combineert perfect met de andere lichtjes in mijn huis. Hier word ik vrolijk van.

Wat haal jij in huis in de herfst en wat is jouw ultieme decoratietip?

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

2 Comments

  1. Leuk idee! Ziet er ook gezellig uit. Sinds wij een klein meisje in huis hebben, heb ik de waxinelichtjes, drijfkaarsjes en stompkaarsen in de ‘ban’ gedaan. Eerlijk gezegd ben ik nog helemaal onvoorbereid op de herfst, omdat ik graag in de (Indian) summer blijf hangen:) Ik denk dat ik weer een gezellige plaid naar beneden ga halen. Sowieso haalt ons meisje graag en vaak bladeren mee naar binnen. Dus dat komt goed!

  2. Ons meisje is nog niet zo oud, maar tegen die tijd denk ik dat de kaarsjes hier ook verdwijnen! Een plaid is ook super gezellig en lekker comfi. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *