Neem het leven niet te serieus want…

catchingthebeautyoflife

… dan is er geen tijd voor spontane avondjes uit voor pizza.

… dan heb je de kans dat je zo ontzettend veel leuke dingen mist. De leukste dingen ontstaan spontaan en daar moet je niet altijd te serieus voor zijn.

… het kan zo kort duren, dus het is uiteraard heel belangrijk om te genieten!

… het kan ook heel lang duren en dan is een leven zonder nutteloze, maar wel heel gezellige, activiteiten wellicht nogal langdradig.

… als je alleen maar denkt aan to-do lijstjes en onafgemaakte huishoudelijke klusjes, dan mis je zoveel mooie dingen in het leven.

… te serieus zijn is niet altijd beter, een doel hebben in het leven is meer dan leuk, maar het kan ook heel veel druk geven en dat zorgt dan weer voor minder geniet momenten. Zonde toch?

… je weet niet wat het leven brengt en soms is een grote lach het allerbeste medicijn.

… het leven draait om durven leven, kansen durven grijpen die soms wel spannend lijken, en dingen durven doen die je altijd hebt gedroomd.

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *