Nieuwe bank en nogal een home make-over!

We hebben een nieuwe bank en omdat ik zo ontzettend enthousiast ben, ga ik er een gewoon een heel stuk over schrijven. Of nee, beter gezegd. Ik ga een heleboel foto’s laten zien van onze home make-over met onze nieuwe bank én stoel in mintgroen en licht blauwe kleuren. Zo mooi. Ik ben echt heel erg blij met hoe alles geworden is. En bij een make-over is het logischerwijs de bedoeling dat je ook even laat zien hoe het eerst was dan. Maar ik zou ik niet zijn, als ik daar helemaal geen foto’s van had. Toen wist ik niet dat ik nu zo enthousiast zou zijn. Dus je moet maar van mij aannemen dat het beter is nu. Alles is zo mooi.

Ik ben niet zo van de room tours en mijn hele huis laten zien, maar ik kan je natuurlijk wel gewoon een deel van onze woonkamer laten zien. Dat deel waar de bank en stoel staan met al hun gezellige poefjes er omheen.

Om even een beeld te schetsen van wat er eerst stond, zal ik maar beginnen met een praatje over onze oude bank. Die was eigenlijk helemaal nog niet zo oud, maar dus wel kapot. Helaas. Of toch niet zo helaas, zo blijkt nu. Onze ‘oude’ bank was een hoekbank in antraciet met een grove stof. Ik vond hem mooi, maar best wel safe gekozen. En dat was het ook gewoon. We hadden nog geen idee of we wilden verven in ons nieuwe huis en wat we gingen veranderen. Dus we dachten slim te beginnen met een makkelijke kleur bank. Maar toen kreeg ons huis toch best wat kleuren. Vooral veel groentinten. En de bank leek steeds minder goed bij ons te passen. Mijn stijl is best wel lief, cozy en ‘schuif maar aan’ gezellig, als ik dat zo kan noemen? En die bank was strak en zakelijk. Iets wat ik helemaal niet ben. En toen ie dus ook al veel te snel kapot ging was het klaar.

En nu hebben we een hele mooie bank, zonder hoek, die veel beter bij ons past. Hij is zacht, met een pastel kleur en een ietwat romantische uitstraling. Yes, dit is onze bank! En dit keer dus geen hoek, maar een gezellige stoel erbij mét een hocker. Zo is onze zithoek echt een zithoek geworden en ik ben er zo blij mee dat ik je een heel foto verslag ga laten zien.

En daar is ie dan, onze bank met knoopjes! Vooral dat maakt de bank zo leuk.

Met een bijpassende poef. En zo zie je een beetje bij welke kleuren muur de bank dan staat.

Met onze bananenplant erbij. Ook zeker weten een favoriet.

De nieuwe stoel zit veel te lekker. Hier ga ik zeker nog wat uren haken. Mijn wolkastje staat ernaast.

Tafel accessoires, ook niet geheel onbelangrijk. (en zo nieuw dat het kaartje er nog aanhangt, oeps).

Vind jij het ook zo leuk om je huis een beetje te stijlen? Ik ben niet zo Pinterest perfect, maar ik kan wel heel erg genieten van mijn huis leuk maken. Dingen verven, aankleden en accessoires uitkiezen. En jij?

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *