The Instagram Tag

vanillacinnamoncheesecake
Het leukste social media kanaal vind ik, is toch echt Instagram. Hoe vaak ik wel niet door mijn tijdlijn heen scroll lachend om toffe foto’s van mensen die ik volg. Het maakt me blij en ik vind het zelf ook heel leuk om er te delen. Regelmatig scroll ik even terug door mijn eigen tijdlijn en dan verbaas ik me weer over hoe klein Marre toen was, of vergelijk ik haar eventjes met Saar. Ik kijk even terug naar toffe dingen die we hebben gedaan en zo vermaak ik me eigenlijk best vaak met Instagram. Ik gooi er dit weekend even een relaxte Instagram tag in, waarin ik nogmaals even door mijn Insta scroll en met jullie deel welke foto de meeste likes kreeg, welke filters ik het meest gebruik, en hoe het afgelopen jaar er zo’n beetje uitzag.

Stiekem werkt deze tag het beste als je dit aan het einde van een jaar doet waarschijnlijk, maar ik ben weer een beetje eigenwijs en doe het lekker nu. De jaartallen in de vragen laat ik dus lekker weg.

rodebessen

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Foto van een blog die ik hier schreef. Over wel of geen ellebogen op tafel en bordjes leegeten. En ik vond de foto te mooi om niet te delen daar. #berryberry

instagramtagjoppe

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT
Oef even flink terug scrollen en dan vertelt mijn Insta dat dit hem is. Een foto van onze hond Joppe die er volgens mijn tekst bijschrift geen zin in had die dag. 195 Weken geleden was dit, om precies te zijn.

donttakelifeseriously

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Haha, ik vind deze! Ik heb vast mooiere, maar het ging om de allerleukste. En een beetje lol maken en gekke bekken trekken met Sari is het állerleukste.

instagramtagtrouwweekend

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Stuur mij maar terug naar mijn mini huwelijksreis/trouw weekend. Strand, pizza’s, lunch en bioscoop. Het was zo gezellig en leuk en lief en trouwen is sowieso al heel bijzonder. Denk ik dus vaak aan terug met een heel blij gevoel. En dat hartje in het zand is ook zo lekker cliché.

vanillacinnamoncheesecake

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?
Deze vanille cinnamon cheesecake was echt de bom. Heel erg lekker en heel erg goed gelukt. Ik heb hier ook wel heimwee naar. Het recept kwam van AH en ik maakte hem toen Marre twee werd.

instagramtaggeboorte

Welke foto kreeg de meeste likes?
Deze! Aankondiging van de geboorte van Saar. Hoe kan het ook anders? Ze was hier echt net nieuw.

metmijnkonijn

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Dat moet deze wel zijn met crazy bunny, toch? Ik maakte deze foto in de tuin van ons oude huis. Hij is er nog hoor, dat konijn!

baby

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Nashville, gebruik ik héél erg vaak. Eigenlijk gebruik ik altijd die, of niks.

vrouwvankoeienboer

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Dat moet wel #farmlife zijn. Verder denk ik dat #lovefood er ook vaak staat en #ikverzinweereenseenveelstelangehashtag (storyofmylife).

Volg mijn Instagram account hier! Wie weet zie ik je daar dan! 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *