Update: blogschema!

bloggen

De zomervakantie loopt ten einde en is voor sommigen zelfs alweer voorbij, dus is het tijd voor een nieuw blogschema! En omdat mijn vakantie blogschema zo lekker in de soep is gelopen, waag ik het er gewoon op. Hier is een nieuw idee. Sommige dingen zijn niet zo haalbaar als je denkt en omdat ik graag goede artikelen voor jullie schrijf, heb ik besloten er iets minder te plaatsen. Een stap terug is een stap vooruit, weten jullie nog? Minder en beter, dat is dus waar ik voor wil gaan.

Dus wat gaan we doen? Iedere dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag verschijnt er een blog online! Zie het als een soort parttime job van mij, vier dagen in de week staat er iets online. En daarbij komt al best wat werk (bloggen is niet alleen maar schrijven). En zo heb ik het gevoel dat ik de tijd kan nemen om voor mijn kinderen te zorgen én de tijd kan nemen voor mijn blog, omdat ik daar echt heel erg blij van word. Op deze manier hoop ik het voor elkaar te krijgen dat ik ook dingen online krijg als er iemand ziek is hier, in een sprongetje zit of wat dan ook. Elke dag blogs schrijven én iets achter de hand hebben, is een beetje too much op dit moment. Dus ik denk dat het zo een goede oplossing is!

Heb je dus lekker weekend of ben je aan het einde van de maandag echt de dag zat, dan kun je alles lekker terug lezen! En dan is het voor jou misschien ook haalbaar om alles bij te houden (knipoog). Mijn wekelijkse a week on the farm verschijnt nu dus niet meer wekelijks (dat was een vakantiedingetje) en komt zo af en toe voorbij. Ook de zomer recepten op dinsdag zijn weer klaar! Maar ik heb er stiekem toch nog wel een paar hoor. En mocht alles hier zo soepel verlopen en ik heerlijk in een schrijf flow zitten, dan verschijnen er tussendoor gewoon lekker extra artikelen!

Veel plezier ermee dus en ik ga snel weer verder schrijven!

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *