De herfstplannen!

Oké we zitten nog in de nazomer, maar ik heb het gevoel dat de herfst er al bijna aankomt. Wie van jullie is er ook al klaar voor herfst? Het is denk ik toch wel mijn favoriete seizoen. Oranje gekleurde bladeren, dekentjes en thee, wild herfstweer, onesies en natuurlijk haakwerk, ik vind het allemaal leuk! En wat er nog meer leuk is zijn de plannen voor de herfst. Nieuwe seizoenen voelen altijd als een perfect moment om nieuwe dingen te beginnen, kersverse projecten te starten, of gewoon eens eindelijk datgene te doen dat je nog steeds niet gedaan hebt. De zomerplannen waren al goed, maar ik heb ze niet allemaal kunnen doen. News flash: daar gaat verandering in komen!

Tijd voor autorijles

Eigenlijk zit het nog steeds helemaal goed met mijn zomerplannen. Volgende week start ik namelijk met mijn eerste autorijles en het is nog nazomer. Die rijlessen had ik gepland voor in de zomervakantie. Niet allemaal natuurlijk, maar een begin. De timing bleek toch niet helemaal lekker te zijn, in verband met vakantie houdende kinderen en een hardwerkende boer. Dus ik nam de tijd voor hen. Ik deed de fotoshoots die ik heel graag wilde doen en ik hielp hier en daar mee op de boerderij. Ik heb heerlijk genoten van de zon, dagjes weg met de kinderen, het strand en van heerlijk eten op terrasjes en nu mag ik weer terug schakelen naar de realiteit. De vakantie zit erop, mijn kinderen gaan weer naar school, en ik ga leren autorijden. Het moment is eindelijk daar en dat vind ik natuurlijk allemaal erg spannend. Ik kan alleen maar hopen dat ik in ieder geval een klein beetje talent heb.

Een nieuw blogproject, youtube video’s!

In de categorie ‘uit je comfort zone stappen’ kan ik naast rijlessen nemen ook meteen youtube  video’s uploaden toevoegen. Het is niet zo dat ik nooit een youtube filmpje heb gemaakt (ik heb één verdwaalde video online staan die 10.000 keer bekeken is), maar ik heb dus ook nooit de stap genomen om daar verder in te gaan. Het was in de tijd dat ik het allemaal nog best spannend vond. Maar ik heb nu zoveel zin om dit weer op te pakken. En ik kan je vertellen dat de eerste video al bewerkt is. Ik heb alleen nog een geluidsfragment nodig, maar gelukkig is mijn man ook muzikant in zijn vrije tijd, lucky me!

En ik start met een serie haak tutorials voor beginners. En ik wil nog veel meer leuke crafst video’s maken en natuurlijk ook wat fotografie gerelateerde video’s en meer! Dus dat wordt zeker een toffe stap voor in deze herfst.

Meer boerderij fotoshoots inplannen

De fotoshoots die ik deze zomer op de boerderij deed waren zo leuk. Ik haal hier ontzettend veel plezier en energie uit. Van het foto’s schieten tot aan het nabewerken toe. Ik ga hier dan ook zeker mee door en nog wat mooie fotoshoots inplannen. En ik blijf natuurlijk bijleren, want er is nog heel veel te leren op fotografie gebied. En ook dat geeft me energie.

Dit jaar voelt voor mij tot nu toe echt heel goed. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk echt allemaal doe waar ik gelukkig van word. En dat is heel erg fijn. Zoekende zijn naar wat je wilt in het leven, is niet altijd prettig. En ik geloof dat ik steeds meer op weg ben naar mijn juiste pad. Het voelt goed. En ik heb het bloggen deze zomer dan ook wel gemist, alhoewel de break ook heel erg fijn was.

 

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

One Comment

  1. Oh wat gaaf dat je eindelijk aan je rijlessen bent begonnen! Supergoed van je 🙂 En gaat het al een beetje goed?
    Wat leuk dat je filmpjes op YouTube gaat uploaden! Wat is jouw kanaal? Dan ga ik zeker even kijken! En je helemaal gelijk over de shoots, ik vond het ook zo leuk. Zo fijn dat dit zo’n goed jaar voor je is en dat je echt werk maakt van datgene waar je echt gelukkig van wordt <3 We zijn zó goed op weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *