All of me, loves all of you

Liefde voor een kindje gaat zo onbeschrijfelijk diep. Dat besef ik mij iedere keer als mijn dochter op schoot kruipt om te knuffelen. Iedere keer dat ze zegt ‘ik mis mama’, terwijl ik naast haar sta. En iedere keer als ik haar van de peutergroep haal en zij alles laat vallen waar ze mee bezig is om vervolgens met een grote glimlach op mij af te lopen.

Laat een moeder niet luisteren naar ‘all of me’ terwijl ze naar foto’s van haar dochter kijkt. Je krijgt geheid een sentimentele situatie. Sorry, it happened. Ik heb ook zo’n meisje waar ik dus zo verschrikkelijk, ontzettend verliefd op ben geworden. Dat meisje waar ik ongelofelijk veel van hou en waar ik zo, zo, zo blij van word iedere dag weer. Dat meisje, dat ik al het beste van de hele wereld gun en waar ik echt, maar dan ook echt heel erg niet zonder kan. En omdat ik toch niet kan stoppen met sentimenteel doen, ga ik je gewoon maar nu een shitload aan foto’s laten zien, dan snap je ook wat ik bedoel.

summervibes10

summervibes

summervibes5

summervibes7

summervibes1

summervibes9

summervibes11

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *