Als mama ziek is, dan…

#5.7

Waar ik bij mijn eerste kind nog vond dat ziek zijn best wel kon, is dat nu toch even anders met twee kleintjes in tha house. Alles gaat gewoon door, er is geen ‘ho!’. Dus eh, ja, dit is wat er gebeurt als deze moeder ziek is.

…verschijnen blogposts veel te laat en misschien zelfs incompleet.

… ligt er speelgoed door het hele huis, tijd voor opruimen is er misschien later. Oeps!

… worden er toch nog kindjes in bakfietsen naar de peutergroep gebracht. Wat nou ziek? Mompower!

… staat het eten wel klaar en op tafel, maar begint er toch een hoop te missen. Waar is de jam? Op! En is er nog een boterham? Nee, op! Oeps. En hoorde er geen tomatensaus in die pasta?

… doet mama wel boodschappen en dus echt haar best, maar vergeet ze gewoon de helft mee naar huis te nemen.

… is baby Sari heel enthousiast. Mama heeft nu alle tijd, vliegt niet door het huis als het niet moet en zit lekker veel bij baby Sari op de bank of op het speelkleed. (Can life get any better?! Zal ze wel gedacht hebben)

… is er gelukkig altijd koeienboer nog! Die echt heel hard werkt én zijn best doet om te helpen. Al is het maar om ontbrekende boodschappen te halen en een compleet gerecht op tafel te zetten. Dankjewel!

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *