Cadeautip voor een babyshower: babysokjes

babysokjesboomzoom

babysokken boom babysokjes boom
Dolenthousiast was ik toen ik te horen kreeg dat een van mijn vriendinnen zwanger is. Hoera! Het tweede ding waar ik heel erg enthousiast van werd was het organiseren van haar babyshower. Als het goed is dan is de verrassing gelukt en sta ik met een paar vriendinnen vandaag voor haar deur. Spannend. Bij een babyshower horen cadeaus en leuke knutselwerken! Ik hou ervan om dingen zelf te maken, of dingen die ik koop nèt iets leuker te maken. Ik laat je mijn DIY voor de babyshower zien.

Wat heb je nodig?

6 à 7 paar babysokjes
een vaas
decoratie takken
touwtjes
decoratiegrind

Ik kocht de vaas, decoratie takken en het decoratiegrind bij action voor 3,99, aanrader dus! Touw zat al om de decoratietakken heen, ik gebruikte ze opnieuw. Sokjes kocht ik bij Zeeman voor 0,99 per twee paar.

Als je niet weet of het een jongen of een meisje wordt, dan koop je vooral veel witte sokjes. Ik weet het ook nog niet, dus kocht ik wit en grijs. Ik voegde een paar roze sokjes en een paar blauwe sokjes toe. Dan is er in ieder geval maar één paar overbodig.

En dan is het eigenlijk heel simpel. Doe het decoratiegrind in de vaas en steek daar de takken in. Zorg ervoor dat ze stevig vastzitten en dat ze mooi verspreid staan. Daarna knoop je de sokken aan het touw. Doe dit niet te strak, een verfrommelde sok ziet er niet mooi uit. Vervolgens knoop je het touw aan de takken vast. Dit kan door strikjes te leggen, door de sokken eraan te hangen, of ze gewoon om de takken heen te binden.

Klaar! Een supersnelle en gemakkelijke DIY waarmee je de show steelt op de babyshower en ik denk dat de zwangere in kwestie dit heel erg zal waarderen.

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *