Capturing the beauty of life: summertime

catchingthebeautyoflife2

capturingthebeautyoflife

capturingthebeautyoflife2

capturingthebeautyoflife3

capturingthebeautyoflife4

capturingthebeautyoflife6

Ik vind het niet altijd fijn, de zomer en de zon (ik hou echt van winter!). Maar op sommige dagen wel. Die dagen met een strakke helderblauwe lucht zijn mooi en daar word ik toch wel blij van. Vandaag is zo’n dag waarop ik dit geschoten momentje met jullie wil delen, om niet te vergeten dat die helderblauwe lucht momentjes er deze zomer nog zijn. Het lijkt alsof we de zomer gemist hebben en we nu zonder goede dosis zon, de herfst weer betreden. Maar gelukkig is de zomer nog een beetje lief voor ons, we krijgen onze dosis zon nog! En dat is toch ook wel fijn.

Dus laten we nog maar heel even genieten van te hoge temperaturen, helderblauwe luchten en frisse zomeravonden. Voor je het weet is het weer winter en alhoewel ik dat echt heel erg kan waarderen, mis ik soms dan toch die warme zon nog wel een beetje.

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *