Eiersalade voor een buiten picknick

eiersalade
Aangezien ik het in mijn weekoverzicht had over picknicken en eiersalade dacht ik dat het voor vandaag een goed idee was om die twee te combineren! Het is namelijk heel erg lekker weer dit weekend en wat is er dan een beter idee dan buiten picknicken? Oké, barbecuen is en blijft het allerbeste idee, dat ben ik met je eens. Maar een picknick is ook zeker niet misplaatst. Mocht je dus teveel eieren in huis hebben, of zin hebben om ze speciaal te halen, maak dan zeker een keer deze mega simpele eiersalade voor op de broodjes!

Wat heb je nodig?

5 eieren
1 lepel mayonaise
1 kleine tl kerriepoeder
1/2 rode ui
1 stengel verse bieslook

Kook de eieren, laat ze afkoelen en snijd ze in stukjes, snijd de ui in kleine stukjes en meng ze door de eieren heen. Voeg de kerriepoeder, mayonaise en fijngesneden bieslook toe en klaar ben je! Bewaar het eventueel even in de koelkast in een bakje met wat vershoudfolie en je kunt het zo serveren bij de picknick. Top idee toch? 😉 En nu genieten van dat lekkere weer allemaal!

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *