Even bijkletsen

evenbijkletsen

Wat hebben we een leuke en super drukke week achter de rug. We zijn gewoon alweer begonnen aan een nieuwe week en de vorige is echt voorbij gevlogen! Soms is een bijklets blog ook gewoon even leuk. Ik vertel jullie waar ik afgelopen week zoal mee bezig was en hoe het eigenlijk met ons gaat. Is ook alweer heel lang geleden!

Het gaat goed. Daar kan ik meteen mee beginnen. Ik ben blij, koeienboer is blij en de meisjes zijn blij. Ik ben mijn dankbaarheid blog nog niet vergeten en denk echt iedere keer weer dat ik zo blij ben dat we zijn gekomen waar we nu staan. Met twee super lieve dochters. Sari gaat steeds meer dingen proberen en ze wil nu echt wel eens wat meer doen dan alleen liggen en naar speeltjes grijpen. Ze draait rondjes en probeert vooruit te komen. Dat gaat nog helemaal niet, maar de wil is er en waar een wil is, is een weg. Dus dat komt zeker goed. Marre geniet er ook heel erg van dat haar zusje nu af en toe ook een beetje meespeelt. Ze vindt het al fantastisch dat Sari speeltjes vasthoudt die ze aan haar geeft en dan spelen ze volgens Marre gezellig ‘samen’. Heel grappig en heel gezellig om te zien.

Ik ben lekker druk met de kindjes, want willen bewegen betekent dat mama nog veel moet helpen met terugdraaien en zitten enzo. En samen met Marre ben ik vaak lekker aan het knutselen en bakken. Ze kan ineens zoveel meer sinds ze naar de peutergroep gaat. En ze vindt knutselen ineens heel erg leuk. En ik ook! Yes, knutselmoeder meld zich hier! Zelf ben ik ook lekker bezig met het haken van een nieuw vest voor mezelf. Zeven bollen wol heb ik ervoor nodig en ik ben nu bij bol nummer twee. Oeps, nog een hele lange weg te gaan. Als dat maar goed gaat.

Maar genoeg over haken en knutselen, waar ben ik dan nog meer zo druk mee geweest vorige week?! Nou, koeienboer was gisteren jarig en natuurlijk hadden we daarvoor een party weekend. Ik ben de hele ochtend bezig geweest met het bakken van een eigen slagroomtaart. Zo leuk om te doen en goed gelukt! Naar eigen recept, dus die krijgen jullie binnenkort natuurlijk te zien. Bakken vind ik echt steeds leuker worden (en ik vond het al heel leuk) en het was net alsof ik in heel Holland bakt zat die ochtend. Ik had eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was en ik voelde een behoorlijke druk dat het moest lukken. Een gave uitdaging was het. Had ik op een dag maar zoveel bakkennis dat ik mee kon doen aan heel Holland bakt, staat op mijn bucket list hoor!

Er waren nog meer dingen gaande, maar die vertel ik zodra alles gelukt is. Het hield me wel veel bezig en natuurlijk was ik achter de schermen wel heel druk met mijn blog! Dus deze week gaan we er weer lekker voor. Ik zit bomvol blog ideeën en heb heel wat foto’s geschoten vorige week van dingen die me heel erg tof leken. En ik ben blij dat vandaag weer rustig was (en een hele leuke verjaardag, ook al was alle visite al geweest) en ik eindelijk weer achter mijn computer zit en naar mijn ‘nieuw bericht toevoegen’ scherm kijk. Blogtime! Zoveel leuke dingen, zoveel spannende dingen. Kom maar op met de rest van deze week en wie weet wat er nu voor tofs aankomt!

Fijne dierendag!

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *