Gespot & geshopt: de action buit voor knutseldagen

actionbuit

Toen vanmorgen de kinderen lekker bij oma mochten spelen, gingen koeienboer en ik even ontbijten in de stad. We zijn weer allemaal beter aan het worden, dus ik wil weer leuke dingen doen. We gingen nog even langs de action voor toffe knutselspullen en ik laat je de buit zien! Altijd leuk, even mee spieken bij een ander in het winkelwagentje. De action was ik lang vergeten, maar nu ik weer helemaal met mijn gedachten bij de herfst zit en ik echt veel zin kreeg om op regenachtige ochtenden samen met peuter te knutselen aan de keukentafel, kon ik het niet laten om er even binnen te stappen. De action is echt ideaal voor knutselspullen. En ik vond een heel tof knutsel item!

actionplacemat

Deze placemat, in extra groot formaat, om lekker op te knutselen is toch echt te leuk! Er waren meerdere soorten en allemaal erg tof, vond ik. En aangezien knutselen met een peuter best wel voor wat rommel kan zorgen, is dit voor ons onmisbaar.

actionbuit1

En ik vond het tijd voor maskers. Toen Marre een paar weken geleden met ons in de dierentuin was, leek ze nogal onder de indruk van de leeuwen. Die is ze nog steeds niet vergeten. En ze loopt dan ook hele dagen door het huis ‘raawr raaawr’ te roepen. Kan ze dat nu mooi als echte leeuw doen! En als we daarmee klaar zijn, gaan we lekker door met het in elkaar zetten van onze eigen boerderij. Dat kon ik natuurlijk niet laten! (kan ze weer een ochtend beestjes in de stal zetten)

actionbuit

‘Peien’ (vertaling; kleien) vindt die kleine ook erg leuk, dus kochten we meteen een paar leuke vormpjes. Hopelijk hoef ík dan niet meer de hele tijd poppetjes, olifanten en vlindertjes te maken.

actionbuitgekleurdpapier

Gekleurd papier! Altijd leuk. Alleen al om alle kleuren te bekijken, alles uit het zakje te halen en te sorteren. Je moet ergens beginnen, toch?

actionbuitfrozenketting

En als laatste, hoe kan het ook anders, kralen om een frozen ketting mee te rijgen! Frozen barbiepop, frozen schooltas, frozenfiets en nu ook een frozen ketting. #sorrynotsorry #alswemaarlolhebben

Wat is jouw ultieme action tip? 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *