Ik werd geïnterviewd door het moederfront!

Een tijd geleden werd ik gevraagd voor een interview bij het moederfront. Daar zei ik geen nee tegen! Ik mocht vertellen over mijn keuze om thuis te blijven bij mijn dochter als thuisblijfmoeder. Een lastige beslissing, maar zonder spijt.

En het mooie aan het moederfront is dat er op de website een hele afdeling met interviews van thuisblijfmoeders te vinden is. Mocht je zelf twijfelen of veel vragen hebben over het leven als thuisblijfmoeder, dan kun je hier veel verschillende ervaringsverhalen lezen en dat lijkt mij heel fijn. Ook ik heb ze allemaal gelezen en ik vond er vooral veel herkenbaarheid. Voor mijzelf vind ik het vooral goed om te weten dat er meer thuisblijfmoeders zijn en dat ik mij niet schuldig hoef te voelen dat ik niet werk, want daar heb ik de meeste moeite mee. Een hele toffe rubriek dus om eens lekker te lezen!

Hier vind je mijn interview! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *