Lately | Februari

Even een gezellige korte update! Waar hing ik uit al die tijd? Wat hebben we allemaal gedaan en meegemaakt in februari? En weet je dat het al bijna maart is en dat die kleine baby van mij, dan alweer één jaar is! Ongelooflijk. De laatste tijd..

.. sprongen we op trampolines, ‘caroline’s’ volgens de kleine peuter. Waarbij ik nog harder lachte toen ze een konijn nadeed op dat ding.

.. ontdekte ik dat peuters heel veel humor hebben en heb ik zeker wel 30x de slappe lach gehad van een of andere peuter uitspraak.

.. ik haakte mijn wintervest net niet af, ik gok dat ‘ie af is als de lente in volle gang is en ik begon alvast aan een ander haakproject, omdat ik veel liever drie projecten tegelijk doe. Je kunt je afvragen of dat handig is en ik ga je gelijk geven door te zeggen dat dat inderdaad niet zo is.

.. Ging mijn baby staan en zag ik haar ook voor het eerst langs de bank lopen. Ze gaat heel hard vooruit!

.. waren we in het bos, weg met de bakfiets, naar de stad, buiten met loopauto’s en fietsen en ontsnapte ik uit een escape room (ook niet onbelangrijk!).

.. aten we vaak eieren, want we hebben nieuwe kippen! Het ophalen van deze diertjes was echt een heel groot feest voor de kleine dames. En nu kijken we natuurlijk elke dag of er verse eieren zijn!

Kom maar op met de volgende maand, ik kan niet wachten! Saars verjaardag komt eraan en ik heb er héél veel zin in (ik doe dan dus ook net alsof we niet nog langer dan een week op maart moeten wachten).

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *