Meet Lily!

Ik had gedacht dat het langer zou duren, voordat een van onze meisjes zou gaan vragen om een huisdier. Maar koeienboer zal wel het voorbeeld geven dat dieren heel erg leuk zijn, want onze kleine peuter vroeg al een maand lang dagelijks om een konijntje. En vandaag besloten we dat we geen ‘nee’ meer konden zeggen. Meet Lily, ons nieuwe dwergkonijn!

Toen mijn dochter vanmorgen dus wéér vroeg of ze een konijntje mocht, kon ze haar geluk niet op. Haar vader zei ‘ja!’. Dus we gingen met z’n allen naar de winkel om een lief konijn uit te kiezen. De keuze was wel heel moeilijk, want ze waren allemaal lief en ze mochten allemaal mee naar huis. Die kleine van ons liep zelfs even vast van de keuzestress en riep ‘ik hoef niet meer’. Maar toen was daar Lily, lief bijna wit konijn die wel erg leek op witte Lily, die gewoon haar roze vest was kwijtgeraakt, van die oh zo toffe Pieter Konijn serie (op netflix). En Lily wou wel heel graag mee naar huis.

Dus we hebben een konijntje nu, voor onze dochter. Stiekem zijn we zelf ook heel erg blij. Koeienboer en ik hebben allebei veel konijnen in ons leven gehad. We gaan dus weer goed zorgen voor deze kleine dwerg en haar veel knuffelen. De verkoopster had het zelfs over kunstjes(!?). Dat is geloof ik niet echt ons doel.. maar we zijn blij met Lily! Al is ze volgens onze dochter wel heel zielig helemaal alleen en moeten we morgen Pieter maar uit de winkel halen.

wordt vervolgd

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *