Terug naar mijn roots – Ik mis mijn mamablog!

I go way back, als het om bloggen gaat. 2014 Was om precies te zijn het jaar waarin ik startte met mijn allereerste mamablog. Ik heb echt genoten van die tijd. Opvoeding is zeg maar echt mijn ding. Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs (nadat ik een jaar pedagogiek studeerde en meer wilde!) en ik vind alles leuk aan opvoeding en alles er omheen. In mijn vrije tijd lees ik ook veel andere mamablogs en ik haal steeds weer nieuwe inspiratie over opvoeding uit boeken. I love it. En ik heb zin in een nieuw project.

Ik wil terug naar het mombloggen. Ik wil weer schrijven over de allerleukste (messy) activiteiten om met je kleintjes te doen. Ik wil het weer hebben over parenting hacks, de meest magische gerechten om op tafel te zetten en over alle toffe dingen die bij opvoeden komen kijken. Het is zo lang geleden.

Het wordt echt tijd dat ik wat meer ga laten zien van dat rommelige, maar zo gezellige leven met kinderen. Ik heb ver terug besloten mijn kinderen hun privacy te gunnen, maar ik heb ook gezien dat het family bloggen best gaat zonder alles over hun te delen. Iets meer over het moederschap dus, de dingen waar ik tegenaanloop, de activiteiten die je kunt doen om je kinderen (voor lange tijd) te vermaken. De dingen die ik inzet om spelenderwijs te leren en alles om het gezinsleven vooral LEUK te maken. 2019 is voor mij een momblog jaar, waarin ik dat echt ook weer terug wil pakken.

Ik heb een beetje zitten experimenteren de afgelopen tijd, en waarschijnlijk heel wat losse flarden geblogd (dat kon je als oplettende lezer aan de website en alle veranderingen DAAR zien). Waarschijnlijk al best een beetje deze kant op, het is allemaal niet schrikwekkend anders. Maar voor mijzelf is het een grote stap. Eindelijk weer kunnen en durven roepen: ik heb een mamablog! En daar word ik op dit moment even heel gelukkig van. Ik heb zelfs even getwijfeld of ik hiervoor een extra website wilde maken, maar ik ben ook een beetje minimalist (niet te extreem, maar ik probeer het). Eén website is wel genoeg om te vullen met al deze bovenstaande dingen en natuurlijk taart.

Veel liefs,

Marije

About the author
Ik ben Marije, dertiger en moeder van twee dochters (3 & 4) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *