The tuesday list

Waar denk ik aan op deze dinsdag? Nou aan deze dingen dus! The tuesday list..

  1. Onze nieuwe shiny Anoukxvera leggings! Ze maken me iedere keer dat we ze aanhebben weer heel erg blij. Lekker gek, vrolijk en matching outfits die toch hun eigen draai ook hebben. Als ik deze legging aan heb, dan is mijn dag sowieso goed (insert smiley face).

 

2. En als een vrolijke legging aanhebben niet genoeg positiefs brengt, dan is het dit nieuws wel! De koeien mogen heel erg bijna weer naar buiten. Koeienboer is er as we speak mee aan de slag. De wei klaarmaken, draad zetten (zodat ze niet ontsnappen) en dan kan het feest ook dit jaar weer beginnen.

3. En feest is er genoeg. Even door mijn foto’s scrollen, maakte me nog even extra bewust van het feit dat deze tomatensoep vorig jaar op een feestelijke buitentafel stond voor mijn peuter dochter die toen twee werd en dat het bijna weer tijd is voor zo’n zelfde feest! Ze is bijna jarig. En mijn baby is ondertussen ook alweer een dreumes, waar vliegt de tijd naartoe!?

4. Aaah, diezelfde foto’s brengen mij ook terug naar deze fruitpizza voor pasen. Geef. mij. deze. nu! Anders maak ik hem gewoon voor pasen nog een keer (of twee) ūüėČ

 

About the author
Ik ben Marije, 32 en moeder van twee dochters (4 & 5) op een bioboerderij. Taartenliefhebber, creatieveling, en iemand die heel graag alles uit het leven haalt, hier in dit moment. Ik hoop jou te inspireren met verhalen over kiezen voor geluk en creatieve dingen die jóu blij maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *