Fotoshoots op het platteland!

Fotografie is naast schrijven één van mijn favoriete hobby’s! En sinds ik op de boerderij woon kom ik alleen maar meer mooie plaatjes tegen die vastgelegd móeten worden met mijn camera. Wat ooit begon op een kleine compacte camera, is uitgelopen tot iets wat ik nu dagelijks doe. Ik fotografeer met een NikonD5300 voornamelijk natuur en kinderen. Ik hou van portretten en veel groen.

Daarnaast vind ik het heel erg fijn als plaatjes ècht zijn. Geen weggewerkte imperfecties, wel modderige knieën en het leven zoals het is. Dat vind ik namelijk mooi. Laat je foto’s door mij maken, dan krijg je dus eerlijke foto’s met je gezin in het groene gras, met de buitenlucht.

Als je wel op zoek bent naar de perfecte plaatjes, ontstaan zoals in de fotostudio, dan ben ik niet jouw fotograaf. Wil je echter de beleving? Een leuke ochtend/middag en met plezier je foto’s laten maken. Dan zit je goed! Met mijn liefde voor fotografie zit het wel goed, en dat breng ik graag op je over. En ik wil het je natuurlijk ook gemakkelijk maken voor zo’n lens. En dat kan hier in de ontspannen sfeer met taart en iets te drinken. Dat hoort erbij! Wanneer je een foto door mij laat maken, dan krijg je er de ervaring bij. Even meekijken op het platteland, een heerlijk stuk taart en een gezellige ochtend/middag!

Ik geef je alvast een impressie van de foto’s die ik maak.

Email verstuur je naar: info@marijeskeukentafel.nl

 

 

 

 

Close